2014-08-30 18:46:48
Φωτογραφία για Στο μικροσκόπιο η μητρική του iphone 6  δείχνει πιο γρήγορο LTE
Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο αναπτύσσουν πρότυπο δίκτυο LTE με μεγάλες ταχύτητες πλέον που υποστηρίζουν μέχρι και 300 Mbit /s . 

Στην μητρική πλακέτα που διέρρευσε εχθές του iphone 6 σύμφωνα με το MacRumors, η επόμενη ναυαρχίδα της Apple έχει -εγκατεστημένο modem LTE Qualcomm MDM9625M. Είναι κατασκευασμένο σε τεχνολογία επεξεργασίας 28-νανομέτρων και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα σύγχρονα κυψελοειδή πρότυπα, συμπεριλαμβανομένης της LTE-Advanced.

Σε σύγκριση με τα μοντέλα iPhone 5s και iPhone 5c χρησιμοποιείται η LTE-ενότητα της κατηγορίας 3, η οποία προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 100 Mbit / s. Έτσι, η νέα γενιά του iphone είναι 150% πιο γρήγορη.

 Τώρα για το νέο  iphone 6 εικάζουν ότι η Apple έχει επιλέξει LTE-modem Qualcomm MDM9x35, το οποίο είναι συμβατό με τα δίκτυα LTE τέταρτης γενιάς Κατηγορία 6 και παρέχει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 300 Mbit / s.

Η επιλογή υπέρ του Qualcomm MDM9625M εξηγούν οι παρατηρητές είναι ο καλύτερος δείκτης των τσιπ για την  μπαταρία. Λόγω του γεγονότος ότι το μόντεμ έχει ρυθμιστεί για τη διαδικασία στα 28-nm, μπορεί να λειτουργεί σε υψηλές ταχύτητες, ενώ διατηρείται μία χαμηλή θερμοκρασία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παπαδημούλης: Γιατί Φώτη;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παπαδημούλης: Γιατί Φώτη;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ