2014-08-30 23:44:37
Φωτογραφία για ΑΦΗΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ... ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 *VIDEOS*
Ο Παναιτωλικός του έβαλε και φέτος... δύσκολα με αποτέλεσμα την ισοπαλία 1-1 και τους πρώτους χαμένους βαθμούς του Ολυμπιακού στη Σούπερ Λίγκα.

Δεν μπόρεσαν οι ερυθρόλευκοι να συνεχίσουν με νίκη και στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι παίκτες του Μίτσελ δυσκολεύτηκαν αρκετά από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με αποτέλεσμα την ισοπαλία και τους πρώτους χαμένους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

Προβλημάτισε στο πρώτο ημίχρονο ο Θρύλος που δεν έβρισκε χώρο να αναπτυχθεί απέναντι στον πολύ καλά στημένο Παναιτωλικό.

Ο Κασάμι άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κούσας στο 79ο λεπτό με κεφαλιά ισοφάρισε μετά από κόρνερ, με την άμυνα του Ολυμπιακού να... αδρανεί.

Με δέκα παίκτες οι ερυθρόλευκοι από το 82ο λεπτό με τον Εντινγκά να αποχωρεί τραυματίας μετά από άτσαλη πτώση στον χορτάρι. Νωρίτερα οι ερυθρόλευκοι είχαν χάσει και τον Μανιάτη ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο.


Στα καθαρά αγωνιστικά Οι παίκτες του Χάβου περίμεναν τους αντιπάλους τους στη μεσαία γραμμή και από εκεί ασκούσαν υψηλή πίεση, ενώ προσπαθούσαν να καλύψουν τους χώρους προς την εστία του τερματοφύλακά τους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Ολυμπιακός να μην μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να έχει δύσκολες κινήσεις προς την περιοχή του αντιπάλου. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να απειλήσουν τον Μπρακάλι μόνο με κάποια στημένη φάση, ενώ αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Χάβου υπήρξαν στιγμές που βρήκαν απροετοίμαστη την άμυνα του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν κινδύνους.

Ωστόσο η μεγαλύτερη φάση προήρθε από ένα κόρνερ στη συνέχεια του οποίου ο Κούσας έπιασε την κεφαλιά με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού να διώχνουν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Ο Μίτσελ δεν δίστασε... Είχε διακρίνει το πρόβλημα και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έκανε την πρώτη του αλλαγή. Έβαλε στο παιχνίδι τον Κασάμι σε μια προσπάθεια να υπερφορτώσει τον άξονά του Η διαφοροποίηση και στο σύστημα για τον Ολυμπιακό προκάλεσε... βραχυκύκλωμα στον Παναιτωλικό και έδωσε την ευκαιρία στους ερυθρόλευκους να γίνουν άμεσα απειλητικοί. Στην πρώτη φάση του δευτέρου 45λέπτου ο Ελαμπντελαουί γύρισε την μπάλα στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχή των γηπεδούχων με τον Κασάμι να πιάνει την κεφαλιά και να ανοίγει το σκορ.

Σιγά – σιγά ο Παναιτωλικός ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Ρομπέρτο, με τον Ολυμπιακό όμως να παραμένει επικίνδυνος. Ωστόσο, στο 78ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κούσα να πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ στο οποίο οι αμυντικοί του Ολυμπιακού αδράνησαν.

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (57’ Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68’ Θεοδωρίδης).

Στον πάγκο: Στεφανάκος, Κόρμπος, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μήλιος, Εντζεγκέλε, Ρουμπουλάκου.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (74’ Σαβιόλα), Μποτία, Ντινγκά, Ντουρμάζ (58’ Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες, Ομάρ, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί (46’ Κασάμι).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Σαβιόλα, Κασάμι, Μπουχαλάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μπενίτες, Γκαζαριάν.

Δείτε τα γκολ από την κάμερα της Nova:

το 0-1 του Κασάμι ΕΔΩ

το 1-1 του Παναιτωλικού ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ