2014-09-01 00:15:37
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ Μ.! *VIDEOS*
Μεγάλο σοκ για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και όχι μόνο! Αν και προηγήθηκαν με δύο γκολ στο 11’, τελικά δέχθηκαν τέσσερα και υπέστησαν οδυνηρή ήττα (4-2) απ' τη Σοσιεδάδ!

Θα το θυμάται καιρό το... «κάζο» που έπαθε η Ρεάλ Μαδρίτης (χωρίς τον Ρονάλντο) στο «Ανοέτα»! Αν και οι παίκτες του Αντσελότι προηγήθηκαν με δύο γκολ, έπεσαν «θύμα» μιας μεγάλης ανατροπής, γνωρίζοντας την ήττα και μαζί την ταπείνωση απ’ τη Σοσιεδάδ!

Στο 11’ η «βασίλισσα» είχε βρει δίχτυα ήδη δύο φορές με τους Ράμος και Μπέιλ, ενώ ο πρώτος είχε και δοκάρι και εκεί που όλοι περίμεναν πως θα έρθει ένας ακόμα… περίπατος, οι Βάσκοι επιβεβαίωσαν πως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Γιατί μπορεί στα χαρτιά να μην ήταν το φαβορί, αλλά μέσα σε έξι λεπτά κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να δημιουργήσουν... «πονοκέφαλο» στους αντιπάλους τους. Μαρτίνεθ (35’) και Θουρουτούθα (41’) κατάφεραν πριν καν βγει το ημίχρονο να ‘χουν φέρει το ματς στα ίσα.

Τελικά το σοκ ήταν πολύ μεγαλύτερο για τη Ρεάλ, η οποία δεν κατάφερε ποτέ να συνέλθει στην επανάληψη. Ο Θουθουρούτα γύρισε… τούμπα τον αγώνα στο 65’, προτού ο Βέλα δέκα λεπτά αργότερα υπογράψει έναν ασύλληπτο θρίαμβο για τους γηπεδούχους, ταπεινώνοντας τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Δείτε τα βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ