2014-09-01 09:32:06
Φωτογραφία για Πώς να γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά σας με 7 αποτελεσματικούς τρόπους!
Ο καθένας θα ήθελε να αυξήσει την παραγωγικότητά του στο χώρο εργασίας με ένα διασκεδαστικό, δημιουργικό και συναρπαστικό τρόπο, και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να επιτευχθεί αυτό Αν θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί, κάνοντας το καλύτερο που μπορείτε στις ώρες που δαπανάτε στο χώρο εργασίας κάθε μέρα, τότε οι παρακάτω συμβουλές, που δημοσίευσε η ιστοσελίδα iefimerida.gr, θα σας βοηθήσουν.

1. Επενδύστε στα κινούμενα έπιπλα

Ενας από τους πιο συναρπαστικούς και δημιουργικούς τρόπους για να εξασφαλιστεί η παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας είναι να επιλέξετε κινούμενα έπιπλα. Αυτό το είδος επίπλων είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μεγάλα γραφεία με πολύ χώρο. Δεν είναι μόνο τα κινούμενα έπιπλα ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας, αλλά είναι επίσης ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέτρα που μπορείτε να πάρετε για την προώθηση της συνεργασίας, ειδικά αν είστε εσωστρεφής.


2. Σύγχρονα Εργαλεία

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να αυξηθεί η παραγωγικότητα και να κάνετε τη δουλειά σας χωρίς διακοπές είναι να αντικαταστήσετε τα ξεπερασμένα εργαλεία και τον εξοπλισμό με νέα και σύγχρονα gadgets.

3. Αντλήστε έμπνευση από Success Stories

Ένα από τα πιο κοινά εμπόδια για την παραγωγικότητα στην εργασία είναι απλά η έλλειψη αποφασιστικότητας και φιλοδοξίας. Όλοι έχουν έλλειψη κινήτρων από καιρό σε καιρό, και αυτό μπορεί να μας αποτρέψει από την τήρηση των προθεσμιών. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για τη βελτίωση της παραγωγικότητας είναι να παρακολουθείτε άλλες επιτυχημένες υποθέσεις.

4 Εργασία εκτός γραφείου

Μερικές φορές απλά χάνουν την εστίασή σας στην εργασία. Αυτό είναι ένα κοινό θέμα στις μέρες μας, και συχνά σχετίζεται με την πλήξη και τη ρουτίνα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιπαραγωγικό για έναν εργαζόμενο από την βαρετή ρουτίνα στο χώρο εργασίας. Ένας από τους πιο καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους που προωθεί την παραγωγικότητα είναι να επιλέξετε μια ημέρα της εβδομάδας, όπου θα μπορείτε να εργαστείτε από το αγαπημένο σας καφέ ή ακόμα και από το σπίτι.

5. Αποφύγετε το ειδικό κάθισμα

Τα ειδικά καθίσματα μπορούν επίσης να επηρεάσουν την εργασία σας, καθώς συμβάλλουν στη δημιουργία ρουτίνας. Αν μπορείτε να καθίσετε όπου θέλετε και όπως θέλετε, τότε θα αισθανθείτε πιο συνεργατικοί και παραγωγικοί. Ορισμένοι εργαζόμενοι μπορεί να νιώθουν πιο άνετα σε μια γωνιά, ενώ άλλοι μπορεί να θέλουν να εργαστούν στη μέση του δωματίου, ή ακόμα και στο πάτωμα.

6. Αποκτήστε νέες δεξιότητες

Ένας άλλος κοινός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι δεν είναι παραγωγικοί ή επικεντρώνονται αρκετά στο χώρο εργασίας τους είναι επειδή κολλάνε στο ίδιο παλιό σύνολο δεξιοτήτων, και τελικά γίνονται λιγότερο ενεργοί. Γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο για μια αλλαγή; Εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας μπορεί να είναι προς όφελός σας, για να μην αναφέρουμε ότι αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα να χειριστείτε καλύτερα περισσότερα πράγματα κάθε στιγμή.

7. Μείνετε Ενεργητικοί

Σας έχει τύχει ποτέ να σταματήσετε αυτό που κάνετε, γιατί αισθανθήκατε την ενέργειά σας να τελειώνει; Κάντε συχνά διαλείμματα και φροντίστε να τρώτε σνακ πλούσια σε ενέργεια προκειμένου να βρίσκεστε σε εγρήγορση.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ