2014-09-01 09:34:05
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΛΛΑ... ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΙΕΒΙΤΣ
Με την άφιξη του Μιλιβόγιεβιτς τα μεσάνυχτα πιθανότατα ολοκληρώθηκαν και οι κινήσεις του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική περίοδο η οποία ολοκληρώνεται σήμερα.

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς ο οποίος ήρθε τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα αναμένεται να αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα των ερυθρόλευκων για φέτος.

Ο Σέρβος αποκτήθηκε χθες ως δανεικός από την Άντερλεχτ, ενεργοποιώντας άμεσα την συμφωνία που είχαν οι ερυθρόλευκοι με τους Βέλγους όταν διαπίστωσαν ότι η απόκτηση του Ντιόπ δεν μπορεί να προχωρήσει λόγω των δυσκολιών που αντιμετώπιζε η Λεβάντε να βρει αντικαταστάτη.

Ο Σέρβος διεθνής (επτά παιχνίδια) έχει κάνει κανονικά προετοιμασία και είναι έτοιμος. Μάλιστα έχει αγωνιστεί στα τρία πρώτα ματς του βελγικού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα με τη Μουσκρόν, την Οστάνδη και τη Σαρλερουά και δεν χρειάζεται χρόνο από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά μόνο για να «δέσει» με την ομάδα.


Σύμφωνα με τους Βέλγους, η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό γίνεται με δανεισμό και οψιόν αγοράς, οι ερυθρόλευκοι όμως δεν έχουν αναφέρει τίποτα για τη συμφωνία με την Αντερλεχτ και σήμερα θα γνωστοποιήσουν τη διαδικασία της μεταγραφής.

Μετά την απόκτηση του Μιλιβόγιεβιτς οι μεταγραφές φαίνεται πως τελείωσαν για τον Ολυμπιακό στην μεταγραφική περίοδο η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, εκτός αν υπάρξει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Από την ερυθρόλευκη διοίκηση δεν προέκυπτε άλλη κίνηση στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Μιλιβόγιεβιτς θα αποτελέσει την τελευταία κίνηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ