2014-09-01 22:47:40
Φωτογραφία για ΣτΕ προς Χαρδούβελη: Πείτε μας τους λόγους της μη συμμόρφωσής σας
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

 

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε, έναν - έναν ξεχωριστά και όλους μαζί, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών και στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών - μέλη της, με την εγγραφή σας σε αυτές, και συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των μελών μας και εν γένει των Ελλήνων στρατιωτικών, ως οι μοναδικοί εν τέλει θεματοφύλακες αυτών, σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13.00΄, ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας μας, κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣ, θα παρουσιαστούν... ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να ακούσουν από τον Υπουργό Οικονομικών, ή το νόμιμο εκπρόσωπό του, κληθείς προς τούτο, τους λόγους της μη εισέτι συμμόρφωσής του με την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.... Διαβάστε την κλήση του Προέδρου του ΣτΕ.


 

Περαιτέρω, και εν αναμονή νέων δικαστικών διεκδικήσεων, οι Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών πρέπει να δυναμώσουν περισσότερο τη φωνή τους, και αυτό θα συμβεί μόνο με τη συμμετοχή όλων μας.

 

Σας καλούμε να αναζητήσετε την Περιφερειακή Ένωση στην έδρα της οποίας εδρεύει η Μονάδα όπου υπηρετείτε, να συντάξετε την αίτηση και να την αποστείλετε, ενώνοντας τις αγωνίες σας με τις αγωνίες των χιλιάδων άλλων μελών μας.... Βρείτε την Περιφερειακή Ένωση.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ