2014-09-02 00:43:56
Φωτογραφία για Αποδοκιμασίες στον Βενιζέλο - Ζήτω στον Παπανδρέου [video]
Ένταση επικράτησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Βενιζέλος και Παπανδρέου έτυχαν διαφορετικής υποδοχής από τους φίλους του κόμματος που βρέθηκαν στο Ζάππειο όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και στην πλειοψηφία τους ήταν "πολιτικοί φίλοι" του Γιώργου Παπανδρέου.

Κατά την άφιξη του ο πρώην πρωθυπουργός κυριολεκτικά αποθεώθηκε, με τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα όπως "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά" και "Γιώργο θυμήσου μια ζωή μαζί σου".

Ο Γιώργος Παπανδρέου αποθεώθηκε κατά την άφιξή του με τον κόσμο να τον καταχειροκροτεί και να φωνάζει συνθήματα όπως "Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά" και "Γιώργο θυμήσου μια ζωή μαζί σου".

Αντίθετα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποδοκιμάστηκε έντονα όταν ανέβηκε στο βήμα. Μάλιστα αναγκάστηκε να διακόψει αρκετές φορές την ομιλία του καθώς όλη η αίθουσα φώναζε συνθήματα εναντιον του.


Χαρακτηριστική ήταν η φράση που συνεχώς ακουγόταν από τους "παπανδρεϊκούς": "Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά". Κάποια στιγμή ο κ. Βενιζέλος σταμάτησε την ομιλία του και απάντησε: "Άκουσα το σύνθημα γερά να πέσει η Δεξιά. Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και πως φτάσαμε στη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, και το ΛΑ.Ο.Σ του κ. Καρατζαφέρη. Θα μιλήσουμε..." .

Αποδοκίμασαν τον Βενιζέλο στο Ζάππειο

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

"Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά" φώναζαν μεταξύ άλλων οι "παπανδρεϊκοί" την ώρα που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στο βήμα.

Ο κ. Βενιζέλος, απάντησε στο σύνθημα των φίλων του ΠΑΣΟΚ , λέγοντας: "Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και πως φτάσαμε στη συνεργασία με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφερη.."

Τον απομάκρυναν

Κάποιοι από το πλήθος δεν περιορίστηκαν στις λεκτικές αποδοκιμασίες και όπως θα δείτε στο βίντεο του enikos.gr προέβησαν και σε άσεμνες χειρονομίες ...

Δεν έλειψε μάλιστα και ένα μικροσυμβάν με φίλο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος την ώρα που μιλούσε ο κ. Βενιζέλος φώναζε "προδότης".

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr πήγαν προς το μέρος του δύο άνδρες από εταιρεία σεκιούριτι και τον απομάκρυναν από την αίθουσα.

Στη φωτογραφία τον βλέπετε να στέκεται στο διάδρομο πλέον, έξω από το χώρο όπου μιλούσε ο κ. Βενιζέλος.

Η χειραψία του Βενιζέλου με τον Παπανδρέου

Και ενώ ακούγονταν αποδοκιμασίες από μέρος των παρευρισκομένων που βρίσκονταν στο Ζάππειο για την εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αντάλλαξε μια χειραψία αλλά και χαμόγελα με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Παπανδρέου.

Ποιοι έδωσαν το παρών

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στο Ζάππειο ήταν και πολλά πολιτικά πρόσωπα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Φίλλιπος Πετσάλνικος, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Νίκος Βούτσης και ο Δημήτρης Δρούτσας.

Επίσης, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα αδέλφια του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκος και Νίκος Παπανδρέου.

Μια από τις τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του πραγματοποίησε και ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Σημειώνεται ότι ο πρώην στενός συνεργάτης του κ. Παπανδρέου βαρύνεται με δύο κακουργηματικά αδικήματα (απιστία στην υπηρεσία και νόθευση εγγράφου) και ένα πλημμεληματικού χαρακτήρα (παράβαση καθήκοντος) για τους χειρισμούς του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ