2014-09-02 06:51:13
Φωτογραφία για 6 μήνες φυλάκιση στην Σκορδέλη
Ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή επέβαλε το τριμελές Πλημμελειοδικείο στην Θέμιδα Σκορδέλη που κρίθηκε ένοχη για κατοχή για εκρηκτικών υλών.

Η καταδίκη της υποψήφιας βουλευτή της Χρυσής Αυγής αφορά κροτίδες που είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς στο σπίτι της. Το δικαστήριο έκρινε αθώα την Σκορδέλη για την κατηγορία της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που αφορούσαν την κατάσχεση , επίσης στο σπίτι της, πλαστών CD και DVD και τσαντών απομίμησης γνωστών εμπορικών σημάτων.

Σε βάρος της Σκορδέλη εκκρεμεί δικογραφία για συμμετοχή της σε δολοφονική επίθεση σε βάρος Αφγανών μεταναστών στα Πατήσια τον Σεπτέμβριο του 2011, η εκδίκαση της οποίας έχει αναβληθεί περίπου δέκα φορές.

Να σημειωθεί ότι η Θέμις Σκορδέλη περιλαμβάνεται στους κατηγορουμένους της δικογραφίας για την παράνομη δράση της Χρυσής Αυγής που χειρίστηκαν οι ανακρίτριες Ι.Κλάπα και Μ.Δημητροπούλου. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε κριθεί προφυλακιστέα για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης μετά την απολογία της στις δύο ανακρίτριες και πριν λίγο καιρό αποφυλακίστηκε.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ