2014-09-02 12:51:08
Φωτογραφία για Καταιγιστικές εξελίξεις βλέπει ο Χατζηγάκης
Ο πρώην υπουργός δεν θεωρεί πιθανή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τη σημερινή Βουλή και επιμένει σε επιστροφή Καραμανλή σε μια προσπάθεια ανασύνταξης του «μεσαίου χώρου» Ο Σωτήρης Χατζηγάκης βρέθηκε στα Τρίκαλα τη Δευτέρα για να αποχαιρετήσει ένα από τα αγαπημένα του εξαδέλφια, τον Χρήστο Χατζηγάκη, γνωστό εργολάβο της πόλης που απεβίωσε την Κυριακή. Το trikalavoice.gr συνάντησε τον πρώην υπουργό αργά το απόγευμα της Δευτέρας, σε κουβέντα του με την ανιψιά του, έγκριτη δικηγόρο των Τρικάλων, Μπέτυ Χατζηγάκη(κόρη του αδερφού του, Δημήτρη).

«Είναι μεγάλες οι δυσκολίες»είπε σε μια προσπάθεια να αναλύσει τα πολιτικά δεδομένα«και θεωρώ σχεδόν απίθανο να καταφέρει η σημερινή Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρώτον γιατί θεωρώ ότι δύσκολα θα βρεθεί πρόσωπο που θα δεχθεί να ταυτιστεί με μια κατάσταση που καταρρέει, με σαφείς υπόνοιες συναλλαγής. Και δεύτερον γιατί δεν «φτάνουν» οι ψήφοι των βουλευτών».


Ο Σωτήρης Χατζηγάκης βλέπει εκλογές και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αμέσως μετά απ’ αυτές και μπροστά στην προοπτική επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο μεσαίος χώρος και η αστική τάξη, οι άνθρωποι οι οποίοι χτυπήθηκαν ανελέητα αυτά τα χρόνια της κρίσης από παράλογες πολιτικές, έχουν ανάγκη από μια νέα πολιτική πρόταση»σημειώνει «και έναν ηγέτη που θα μπορέσει να εμπνεύσει. Κι αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος στη δεδομένη στιγμή, όπως πολλές φορές έχω τονίσει στο παρελθόν, από τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος μπορεί και να ενώσει και να εμπνεύσει και να οδηγήσει την παράταξη και κυρίως τη χώρα σε μια νέα αρχή».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ