2014-09-02 15:50:15
Φωτογραφία για ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ : ΠΗΡΑΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη media day του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν  της ομάδας, αλλά και για το Mundobasket 2014.

«Καταρχήν θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σοβαρά. Πέρσι και μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα με 7-8 μεταγραφές. Φέτος είναι πιο εύκολο το έργο μας. Κάναμε τρεις μεταγραφές παικτών που έχουν εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και τον Μουράτο, ο οποίος είναι για το μέλλον. Θέλω να έχουμε υγεία και να δουλέψουμε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι, γιατί το ρόστερ μας είναι καλό και από εκεί και πέρα να έχουμε και λίγη τύχη για να κατακτήσουμε και τίτλους», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή σεζόν, είπε : 

«Θέλαμε να προσθέσουμε λίγο περισσότερη ποιότητα. Ολα τα άλλα ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύει όπως θέλει. Θέλαμε να έχουν περισσότερη εμπειρία, γιατί έχουμε πολύ νεανική ομάδα και αυτό κάναμε. Πήραμε παίκτες με εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι τρεις πολύ ποιοτικοί παίκτες και έχουν χαρακτήρα για τα δύσκολα».


Οσον αφορά για την «αιώνια» κόντρα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, σχολίασε : 

«Τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού παρουσιάζουν πάντα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα πάντα παίζει ρόλο. Η μόνη διαφοροποίηση που θα κάνουμε στην προετοιμασία μας είναι πως στο τουρνουά του Ρεθύμνου θα παίξουμε δύο και όχι τρία ματς, γιατί παίζουμε Τετάρτη. Είναι μια περίοδος που πρέπει να χτίσεις τον χαρακτήρα της ομάδας για όλο τον χρόνο και όχι μόνο για ένα ματς. Την τελευταία εβδομάδα θα επικεντρωθούμε σε εκείνο το παιχνίδι».

Για την Εθνική Ελλάδας, είπε :

«Εχει καλά στοιχεία και ομαδικό χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία που οι τρεις νίκες που έκανε ήταν με ομάδες όχι υψηλού επιπέδου. Πέραν της Ισπανίας και των ΗΠΑ όλες οι ομάδες έχουν τύχη για την 3η θέση. Θα είναι μεγάλη επιτυχία να μπούμε στην τετράδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ