2014-09-02 22:43:19
Φωτογραφία για ΟΙ... ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ
Ώρα... μηδέν για τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος καλείται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις και να επιλέξει τι δρόμο θα ακολουθήσει.

Κατ' αρχάς είναι πια οριστικό πως η Τίγκρες και ο Άλαν Πουλίδο θα έχουν νέα συνάντηση στις 9 Σεπτεμβρίου μήπως και καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους. Δεν κρίνεται απαραίτητη η παρουσία του Μεξικανού διεθνή επιθετικού και λογικά δεν θα βρίσκεται. Θα παραστούν οι νομικοί του εκπρόσωποι σε μία ακόμα απόπειρα συμβιβασμού με την μεξικάνικη ομάδα.

Οι λύσεις για τον Πουλίδο πλέον εδώ που έχει φτάσει η υπόθεσή του είναι τρεις Η πρώτη είναι να γυρίσει στην Τίγκρες, κάτι που ο ίδιος έχει αποκλείσει κατηγορηματικά. Δεν το θέλει με τίποτα και δεν θα το κάνει.

Η δεύτερη επιλογή είναι το CAS.... Να αποτανθεί δηλαδή εκεί εφόσον η Ομοσπονδία του Μεξικού δεν τον δικαιώσει προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Το αρνητικό σε αυτήν την περίπτωση είναι πως μπορεί η απόφαση να αργήσει και να κινδυνεύσει να χάσει ένα ολόκληρο εξάμηνο.


Η τρίτη εκδοχή είναι από την στιγμή που θα υπάρξει θετική απόφαση για αυτόν από την επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας της χώρας του να κλείσει άμεσα σε ομάδα. Έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό και ας έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές στην Ευρώπη. Στη συγκεκριμένη περίσταση θα ζητήσει από την FIFA μία προσωρινή μπλε κάρτα για να έχει την ευχέρεια να παίξει.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, για τον Πουλίδο είναι πιθανό να χαθεί και ο Σεπτέμβριος με αυτές τις εξελίξεις.

Ο παίκτης πάντως δεν το έχει βάλει κάτω. Δείχνει αποφασισμένος να βρει το δίκιο του και να ενταχθεί στον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο...

Το θέμα είναι πως ο χρόνος περνάει και ο ίδιος θα πρέπει να δει με ποιόν τρόπο θα βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει και μάλιστα όσο πιο άμεσα γίνεται.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ