2014-09-03 07:39:07
Φωτογραφία για Μειώσεις στα δημοτικά τέλη ζητά από τα νέα Δημοτικά Συμβούλια, το ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας
Οι νέες Δημοτικές Αρχές των Δήμων του Νομού Ηλείας , ανέλαβαν από 1η Σεπτέμβριου. Εμείς, ως διοίκηση του Ινστιτούτου Καταναλωτών Νομού Ηλείας, ευχόμαστε σε όλους τους Δημάρχους της Ηλείας πολλή δύναμη , αγώνα και καλό έργο , για την σωστή εξυπηρέτηση κάθε δημότη.

Στους νέους αλλά και στους «παλιούς» Δημοτικούς Συμβούλους ευχόμαστε καλή θητεία.

Τονίζουμε και τους θυμίζουμε δε , ότι η συμμέτοχη τους στα Δημοτικά Συμβούλια είναι η ιερή αποστολή τους για την ανάδειξη των προβλημάτων των δημοτών .

Εμείς τους προτείνουμε για τα έτη 2014 -2019 χαμηλή οικονομική επιβάρυνση στους δημότες , με γενναίες μειώσεις στα δημοτικά τέλη .

Όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι δημότες των Δήμων του Νομού μας βρίσκονται οικονομικά , ψυχολογικά και κοινωνικά εξαντλημένοι ,από την γενικότερη μνημονιακή πολιτική, από την ύφεση ,από την ανεργία, από την μείωση μισθών και συντάξεων, από το κλείσιμο των επιχειρήσεων.


Ζητάμε από τα Δ.Σ να στηριχτεί ο “άπορος πολίτης”, ο Άνεργος και να μη του στερείται η προσβασιμότητα στα βασικά αγαθά της χρήσης ,νερού και ρεύματος.

Θέλουμε ,από τις νέες δημοτικές αρχές του νομού μας, ευαίσθητη και αυξημένη κοινωνική πολιτική, μέσα από τις υπάρχουσες δημοτικές δομές ,αλλά και αύξηση του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης , για την στήριξη ,των αδύναμων δημοτών ,αλλά και των νοικοκυριών, που στις μέρες μας οικονομικά και κοινωνικά έχουν “γονατίσει” χωρίς καμία διέξοδο.

Το ΙΝΚΑ Ηλείας δηλώνει παρών και είναι έτοιμο να συνεργαστεί “εθελοντικά” μαζί με τα στελέχη της , με τις νέες δημοτικές αρχές του νομού μας, διεκδικώντας μαζί , τα δικαιώματα των πολιτών.

Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε , με τους νέους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Νομού μας , για την στήριξη των προβλημάτων της κοινωνίας της Ηλείας .

Για Το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Γεράσιμος Ν. Αλεξόπουλος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ