2014-09-03 08:05:05
Φωτογραφία για Ευχές από τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ για καλή σχολική χρονιά, εν μέσω μύριων προβλημάτων …
Επιστροφή στο σχολείο και η ΝΕΑ ΠΝΟΗ εύχεται σε όλους τους μαχόμενους εκπαιδευτικούς «καλή και δημιουργική χρονιά» μέσα σ’ ένα υπό τις περιστάσεις χαρούμενο και παραγωγικό σχολικό περιβάλλον, με τις διευθύνσεις, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές συντονισμένους όλους για το καλό της παιδείας, της νεολαίας και του τόπου μας.

Η σχολική χρονιά που μας έρχεται που ίσως να είναι η δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών γίνεται εν μέσω της απειλής των εξώσεων από τις εκποιήσεις και της έξαρσης της κοινωνικής ντροπής των κοινωνικών παντοπωλείων και σχολικών συσσιτίων . Στη σχολική χρονιά που μπαίνουμε θα βρεθούμε εν μέσω ακόμη πιο μεγάλων πιέσεων τόσο από την τρόικα όσο και από τους εδώ πολιτικούς εγκάθετους της που θα καλούν τους εργαζόμενους να συνεχίζουν να πληρώνουν τα τραπεζικά σκάνδαλα και λοιπά οικονομικά αμαρτήματα.

Ως ΝΕΑ ΠΝΟΗ θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε μόνιμα και καθημερινά στην πρωτοπορία του αγώνα για υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου που είναι καθήκον εθνικό και κοινωνικό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ