2014-09-03 09:11:59
Φωτογραφία για Χαρδούβελης: Μαραθώνιος οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα
Εποικοδομητικές χαρακτήρισε τις πρώτες συνομιλίες στο Παρίσιο Ντέκλαν Κοστέλο, εκπρόσωπος της Κομισιόν στην τρόικα, ενώ ο Γ. Χαρδούβελης επισήμανε πως... έγιναν αποδεκτά τα νούμερα του προϋπολογισμού που παρουσιάσθηκαν.

Είναι ένας μαραθώνιος, έχουμε δρόμο, μιλήσαμε για τα νούμερα του προϋπολογισμού και τη δουλειά το καλοκαίρι και συνεχίζουμε, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρεας διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τρόικας.

Σε ερώτηση αν οι εκπρόσωποι των δανειστών αποδέχθηκαν τα νούμερα του προϋπολογισμού που παρουσιάσθηκαν είπε «φυσικά τα αποδέχθηκαν και συνεχίζουμε» επαναλαμβάνοντας πως «έχουμε δρόμο» .

«Είχαμε εποικοδομητικές συζητήσεις και προσδοκούμε να συνεχίσουμε και αύριο με τον ίδιο τρόπο με τους υπουργούς» δήλωσε αργά χθες το βράδυ μετά τη συνάντηση ο Ντέκλαν Κοστέλο, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής .

Σήμερα το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη σχολίασε:

''Στο Παρίσι γίνεται κάθε προσπάθεια για το καλύτερο. Αυτοί που έχουν παει εκεί είναι Έλληνες, δεν διαπραγματεύονται για να πετύχουν το χειρότερο''.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ