2014-09-03 09:12:09
Φωτογραφία για Φώτης Αλεξόπουλος: Καταδικαστέες οι «πολιτικές» κόντρες, που έχουν «αντίκτυπο» στις οικογένειες των συνδημοτών μου
Παρακολουθώ με μεγάλη αγανάκτηση και θυμό τον «Γολγοθά» των συνδημοτών μου, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΙΣΔΑΠ Η ανταλλαγή δελτίων τύπου μεταξύ νυν και τέως Διοίκησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής πιστεύω ότι δεν τιμά κανέναν.

Πραγματικά μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ενώ η παραιτούσα διοίκηση είχε τρεις ολόκληρους μήνες να ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι , με τις αιτήσεις για τους παιδικούς Σταθμούς ώστε να γνωρίζουν και οι γονείς , προτίμησε κατά το τέλος!!! Αύγουστου 29/8/ να ρίξει «λάδι στην φωτιά» και μάλιστα!!!δυο μέρες πριν την ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής .

Για μένα προσωπικά όλα αυτά είναι καταδικαστέα και θεωρώ ότι όφειλε η προηγούμενη διοίκηση της Πρόεδρου Κ. Καψοκέφαλου να έχει φροντίσει για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των γονέων που ενδιαφέρονταν για την εισαγωγή των παιδιών τους στους ΠΑΙΣΔΑΠ για το έτος 2014-2015.

Όσο για την παραίτηση των μελών ενός διοικητικού συμβούλιου Νομικού Πρόσωπου να θυμίσω ότι γίνεται κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου και όλα τα άλλα είναι απλώς για το Θεαθήναι .

Μέχρι τότε λοιπόν, προτείνω να διοικήσουν σύμφωνα με την λαϊκή εντολή που πήραν από τους Δημότες το 2010 καθώς και την ψήφο στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους Δημοτικούς Συμβούλους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ