2014-09-03 15:36:03
Φωτογραφία για Καμίνης: «Αν μπορούσα θα έδινα την αντιδημαρχία στον Σακελλαρίδη»
Στα θέματα του αποτεφρωτηρίου και του τεμένους στην πρωτεύουσα αλλά και στην πορεία που χαράσσει για τη... δεύτερη θητεία του στον Δήμο της Αθήνας αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος μιλώντας στο Mega έκανε λόγο για «μια νότα σταθερότητας σε μια περίοδο ασταθή». 

«Η προηγούμενη θητεία ήταν μικρή, λιγότερη από 3.5 χρόνια και σημαδεύτηκε από πολύ μεγάλες κρίσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Το 70% των δημάρχων δεν επανεξελέγησαν» είπε με νόημα ο Δήμαρχος Αθηναίων. 

«Ο δήμος Αθηναίων έχει την υποχρέωση να κάνει μια κίνηση συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις. Ο Καλλικράτης δεν μας επιτρέπει να δίνουμε αρμοδιότητες στην αντιπολίτευση. Βεβαίως και θα έδινα στον κ. Σακελλαρίδη. Από την τοπική αυτοδιοίκηση θα πρέπει να ξετυλιχθεί το κουβάρι της συνεννόησης», πρόσθεσε ο Γιώργος Καμίνης. 

Αναφερόμενος στη δημιουργία αποτεφρωτηρίου στην πρωτεύουσα, ο Γ. Καμίνης είπε ότι δεν νομίζει ότι μπορεί να έχει κανείς σοβαρές αντιρρήσεις γι' αυτό. «Δεν θα λειτουργεί το 2015, αλλά το 2016 ναί», πρόσθεσε. «Το τέμενος είναι κρατική αρμοδιότητα. Έχει προχωρήσει η ιστορία. Θα γίνει στον Βοτανικό ένα μικρό τέμενος που παίρνει 600 ανθρώπους» ανέφερε.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ