2014-09-03 22:14:35
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ... ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ «ΠΟΥΛΙΔΟ» Η ΤΙΓΚΡΕΣ!
Όσο περνούν οι μέρες και τα στοιχεία βγαίνουν στη... φόρα τόσο περισσότερο φαίνεται πως η Τίγκρες έχει λειτουργήσει παράτυπα στην υπόθεση Πουλίδο, αφού έχει κριθεί ένοχη για πλαστό συμβόλαιο και στο παρελθόν!

Τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί πως η Τίγκρες έχει λειτουργήσει ανήθικα και ανέντιμα σε αρκετές περιπτώσεις. Έχει βρεθεί σε δικαστική διάμαχη στο πρόσφατο παρελθόν με τουλάχιστον τρεις παίκτες της (για θέματα συμβολαίου) ενώ έχει αποδειχθεί η ενοχή της για πλαστογραφία!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", το 2000 η Σελάγια κατηγόρησε την Τίγκρες πως είχε παραποιήσει την υπογραφή του Βραζιλιάνου Οσμάρ Ντονιζέτε για να τον κάνει δικό της.

Έπειτα από έρευνες από τους πλέον ειδικούς οι Αρχές αποφάνθηκαν πως η Τίγκρες είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του. Έτσι οι Μεξικανοί έχασαν την υπόθεση και τον παίκτη.

Τα ΜΜΕ της χώρας έχουν αρχίσει να προχωρούν σε ενδελεχή έρευνα για τις υποθέσεις αυτές και το... αμαρτωλό παρελθόν του συλλόγου, θεωρώντας πια πως είναι πολύ πιθανό ο Άλαν Πουλίδο να έχει δίκιο και η Τίγκρες να έχει λειτουργήσει και γι' αυτήν την περίπτωση παράτυπα.

Δεν αποκλείουν μάλιστα να δικαιωθεί μέσω του CAS ή της FIFA μέσα στον Σεπτέμβριο ο παίκτης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ