2014-09-04 18:16:46
Φωτογραφία για Ο ΣΙΜΟΝΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ... ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Ο Σέντρικ Σίμονς μίλησε στο "gazzetta.gr" για το καλοκαίρι του «μένω-φεύγω», καθώς επίσης και όλα όσα θέλει να αποδείξει.

Το καλοκαίρι δεν ήξερε αν θα φοράει τη νέα σεζόν φανέλα του Ολυμπιακού ή της Τραμπζονσπόρ, όμως οι ερυθρόλευκοι είχαν την απόφαση στα χέρια τους και ο Γιώργος Μπαρτζώκας κράτησε τον Σίμονς στην ομάδα. Κυκλοφόρησαν φήμες περί... κακής σχέσης προπονητή και παίκτη, κυκλοφόρησαν στη συνέχεια φήμες πως αυτές ομαλοποιήθηκαν.

Ο Αμερικανός είναι ο πλέον αρμόδιος να απαντήσει.

Ο Σέντρικ Σίμονς μίλησε για:

Πως αισθάνεται που έμεινε τελικά στον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι πιο άνετα αφού είναι η δεύτερη χρονιά μου στον Ολυμπιακό. Πλέον έχω καταλάβει καλύτερα τι θέλει ο προπονητής από τους ψηλούς του. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βρίσκομαι ανάμεσα σε κοντινούς μου ανθρώπους, προπονητές και παίκτες με τους οποίους βρισκόμουν κάθε μέρα μαζί πέρυσι. Τώρα πρέπει να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να μπουν στο κλίμα της ομάδας».


Όσα ακούστηκαν πως ήθελε να φύγει: «Είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην παραμονή μου και για να με κρατήσουν σημαίνει πως με θέλουν. Δεν αισθάνομαι πίεση. Θα βγαίνω κάθε μέρα στο παρκέ και θα δίνω όλες μου τις δυνάμεις. Θα αποδείξω πως αξίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο στην Ευρωλίγκα. Το καλοκαίρι σίγουρα ήταν περίεργο, μίλησα όμως με τους προπονητές και τη διοίκηση και μου εξήγησαν τα πάντα».

Για τους νεοαποκτηθέντες συμαπίκτες του: «Όλοι οι παίκτες που ήρθαν γνωρίζουν καλά την Ευρωλίγκα. Ο Όλιβερ και ο Τρέμελ θα μας βοηθήσουν πολύ στην περιφερειακή άμυνα, ειδικά απέναντι σε ομάδες με πολύ αθλητικά γκαρντ. Ο Οθέλο ήρθε για να προσθέσει δύναμη στη ρακέτα και να κάνει όσα χρειάζεται για το καλό της ομάδας».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του σέντερ: «Είμαστε τέσσερις μαζί με τον Μπράιαντ, τον Οθέλο και τον Βασίλη. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει θα μας κάνει μόνο καλό και σε ατομικό επίπεδο και εντέλει στον Ολυμπιακό. Είμαστε αθλητικά κορμιά, μπορούμε να τρέχουμε, να πηδάμε και όλοι θέλουμε να παίζουμε. Στις προπονήσεις υπάρχει μεγάλη ενέργεια από μας στο παρκέ. Η front line μας έχει αθλητικά προσόντα αλλά διαθέτει και μπόλικο ταλέντο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ