2014-09-05 10:55:14
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έβγαζαν selfie με φόντο άντρα που αυτοκτόνησε... [photo]
Απαράδεκτος μπορεί να χαρακτηριστεί ένας άνδρας των αστυνομικών δυνάμεων της Τουρκίας, καθώς την ώρα που ένας 35χρονος απειλούσε ότι θα πέσει από μια γέφυρα, αντί να τον πείσει να μην αυτοκτονήσει, έβγαλε το κινητό του και άρχισε να τραβά selfies με τους συναδέλφους του!

Σύμφωνα με το Mirror, o απελπισμένος άντρας που ονομάζεται Sadrettin Saskın, πήδηξε τελικά από τη γέφυρα λίγα δευτερόλεπτα μετά, βρίσκοντας τραγικό θάνατο, καθώς άλλοι αστυνομικοί που μιλούσαν μαζί του δεν μπόρεσαν να τον μεταπείσουν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας "εξαιρετικά εκπαιδευμένοι διαπραγματευτές τον είχαν πείσει να μην πηδήξει και στην προσπάθειά του να περάσει πίσω τα κάγκελα της γέφυρας γλίστρησε και έπεσε στο κενό από ύψος 180 μέτρων".

Παρόλα αυτά, μερίδα του Τύπου της χώρας έγραψε ότι η selfie των αστυνομικών με εκείνον φόντο, τον έκανε να πηδήξει μιας και ξεπέρασε τα όρια απελπισίας του.

Οι Αρχές διερευνούν τώρα την υπόθεση και αναφέρουν πως αν διαπιστωθεί παράβαση καθήκοντος, θα υπάρξει και τιμωρία.

Το "αν" εν προκειμένω, μόνο ως ειρωνική δήλωση μπορεί να εκληφθεί μιας και το καρέ με την selfie καταμαρτυρά την πραγματικότητα. Ή αλλιώς όπως λέγαν οι Κινέζοι, "μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις". Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ