2014-09-05 22:17:18
Φωτογραφία για ΣΤΡΙΖΑ Αχαΐας: Επίσκεψη στα έργα της «μίνι περιμετρικής»
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικού Διαμερίσματος, με τον βουλευτή Αχαΐας και περιφερειακό σύμβουλο, Βασίλη Χατζηλάμπρου, τους περιφερειακούς συμβούλους Κ. Γαβριηλίδη και Β. Κατσακούλη, τον επικεφαλής της ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Κώστα Σπαρτινό και τον διαμερισματικό σύμβουλο Λάμπρο Λαμπρόπουλο, επισκέφθηκαν την Τρίτη το απόγευμα τα έργα που γίνονται στην περιοχή Ταμπάχανα-Εβραιομνήματα για την μίνι Περιμετρική.

Kατά την επίσκεψή τους εκεί, άκουσαν τα παράπονα των κατοίκων για την σχεδιαζόμενη ανύψωση κατά 60-65 εκατοστά του υφιστάμενου οδοστρώματος, στο τμήμα της οδού 12ου Συντάγματος που θα ενωθεί με την μίνι περιμετρική, στην πλατεία Φιλικών στα Ταμπάχανα, ενώ δέχθηκαν και υπόμνημα διαμαρτυρίας προς την Περιφέρεια Δ.Ε. κατοίκων της περιοχής Εβραιομνήματα, για την μη πρόβλεψη υποδομής δικτύου αποχέτευσης -σύμφωνα και με έγγραφο της ΔΕΥΑΠ- στο τμήμα της νέας οδού, μέχρι την συμβολή της με την οδό Π. Παυλοπούλου.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, δεσμεύθηκαν να διερευνήσουν τα δύο θέματα που έχουν προκύψει στην εξέλιξη των έργων της μίνι περιμετρικής, αλλά και να τα φέρουν προς συζήτηση στο Περιφερειακό και Δημοτικό Συμβούλιο αντίστοιχα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ