2014-09-06 15:57:07
Φωτογραφία για Θυσία στο νέο αυτοκινητόδρομο δεκάδες επιχειρήσεις... [video]
Θυσία στο έργο κατασκευής του κλειστού Αυτοκινητόδρομου γίνονται δεκάδες επιχειρήσεις. Όπως δήλωσε και ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕ-ΠΑΘΕ Ανδρέας Πολάκις, η ημέρα που θα μπουν μπάρες και θα κλείσει κάθε σύνδεση με τον νέο αυτοκινητόδρομο, είναι κοντά. Το Σταρ Κεντρικής Ελλάδας σήμερα συνάντησε τους επιχειρηματίες που έχουν συνδέσει την ζωή τους με την Εθνική Οδό αλλά και τους ιδιοκτήτες των ακινήτων οι οποίοι απειλούν ακόμη και με προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Σοκ είχε προκαλέσει στους κατοίκους της Φθιώτιδας πριν χρόνια το λουκέτο της επιχείρησης Λεβέντη όταν δόθηκε σε κυκλοφορία το τμήμα Καμένα Βούρλα- Άγιος Κωνσταντίνος.

Σε επιχειρήσεις φαντάσματα καθώς φαίνεται θα μετατραπούν και οι πολύ γνωστοί σταθμοί αυτοκινήτων ΡΟΥΜΕΛΗ –ΝΕΑ ΡΟΥΜΕΛΗ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Μαγαζάτορες, εργαζόμενοι και προμηθευτές ζουν με τον εφιάλτη της ανεργίας και δεν μπορούν να χαρούν με το μεγάλο αναπτυξιακό έργο το είναι έτοιμο να παραδοθεί.


Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου της ΝΕΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ξεκαθαρίζει στην κάμερα του Σταρ ότι δεν θα παραδοθεί αμαχητί.

Η μελέτη κατασκευής του κλειστού αυτοκινητοδρόμου δεν προβλέπει σύνδεση της συγκεκριμένης έκτασης με την Εθνική Οδό.

Αυτό για τον κ. Τριαντάφυλλο Τσαδήμα σημαίνει ότι η περιουσία του υποβαθμίζεται, χάνει την αξία της ενώ σύντομα δεν θα εισπράττει και τα ενοίκια από τους επιχειρηματίες που επέλεξαν το σημείο για να λειτουργήσουν το γνωστό σταθμό εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων.

Ο κ. Τσαδήμας επιμένει πως ο κόμβος τον οποίο κατασκεύασε με δικά του έξοδα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και αρνείται να παραδώσει τον κόμβο στην εταιρία πριν αγωνιστεί για το δίκιο του και πριν την κατασκευή ενός ολοκληρωμένου παράπλευρου δικτύου.

Οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων είδαν την πρώτη επιχείρηση έξω από την Λαμία να γίνεται θυσία στο έργο, το προσωπικό να απολύεται και η ΡΟΥΜΕΛΗ που ήταν σημείο κατατεθέν να ερημώνει. Τώρα ζουν με την αγωνία ενός δεύτερου λουκέτου.

Η Παράκαμψη Στυλίδας την Πρωτοχρονιά θα δοθεί σε κυκλοφορία και οι άνθρωποι που συνέδεσαν την ζωή τους με τον αυτοκινητόδρομο τώρα θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη λύση για να εξασφαλίσουν τα έσοδά τους.

Με τον εφιάλτη της ανεργίας ζουν οι εργαζόμενοι αυτών των επιχειρήσεων ενώ την ίδια αγωνία μοιράζονται και εκατοντάδες προμηθευτές διαφόρων προϊόντων.

30 περίπου οικογένειες συντηρεί το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Ζωή χωρίς τον αυτοκινητόδρομο δεν υπάρχει λέει στο Σταρ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Κώστας Πασιάκος.

Ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕ ΠΑΘΕ Ανδρέας Πολάκις ξεκαθάρισε μιλώντας στο Σταρ πως όλες αυτές οι επιχειρήσεις θα πρέπει να εξυπηρετούνται μόνο από τους παραδρόμους αφού τίθεται θέμα ασφάλειας.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ