2014-09-06 17:56:11
Φωτογραφία για ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟ ΝΤΟΜΕΤΖΕ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη δουλειά του στα ιταλικά βουνά, αναζητώντας το ...«δέσιμο» των παλιών με τους νέους παίκτες.

Μπορεί τέσσερα βασικά στελέχη των ερυθρόλευκων να αγωνίζονται με τις εθνικές τους ομάδες (Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης και Λαφαγιέτ), όμως αυτό δε σημαίνει πως οι υπόλοιποι τους... περιμένουν.

Στην Ιταλία ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί να εντάξει τις μπασκετικές αρχές και τη φιλοσοφία του και για να συμβεί αυτό χρείαζεται χρόνος. Το Ντομέτζε και το Καλάλτσο που βρίσκεται καθημερινά ο Ολυμπιακός ζει στους ρυθμούς των ερυθρόλευκων. Με εντολή του δημάρχου έχουν τοποθετηθεί πανό σε δέκα μεριές στις δυο πόλεις. Άλλα καλοσωρίζουν το Θρύλο στα βουνά της Ιταλίας και άλλα αναφέρουν ότι στην πόλη τους προπονείται ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι το πρωί γυμνάστηκαν με έμφαση στο μπάσκετ και το απόγευμα θα περάσουν από την αίθουσα με τα βάρη. Το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Μπαρτζώκα θα προπονηθούν και πάλι μπάσκετ, ενώ το απόγευμα θα έχουν το πρώτο τους αγωνιστικό ρεπό.

Ακόμα όμως και στην ξεκούρασή τους οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν κάτι όλοι μαζί, αφού αμέσως μετά το μεσημεριανό φαγητό έχει προγραμματιστεί μια μικρή εκδρομή στη γειτονική Κορτίνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ