2014-09-07 11:50:28
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΜΙΤΣΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Η μέρα για το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο πλησιάζει και όλα δείχνουν ότι στο μυαλό του Μίτσελ υπάρχει το πλάνο με το οποίο θ' αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκοι τους "ροχιμπλάνκος".

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει για τις περισσότερες θέσεις στην 11άδα του Θρύλου, αλλά βέβαια πριν οριστικοποιήσει τους έντεκα που θα ξεκινήσουν το μεγάλο παιχνίδι θα περιμένει τις προπονήσεις της επόμενης εβδομάδας και φυσικά την πρόβα τζενεράλε με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη.

Με βάση αυτά που έχει δείξει ο Μίτσελ στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και τις ενδελιξεις από το Ρέντη, το πιθανότερο... "σενάριο" για την αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Ατλέτικο, είναι το εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ελαμπντελαουί, στον οποίο έχει δείξει εμπιστοσύνη ο Μίτσελ. Στόπερ θα είναι ο Μποτία με τον Αμπιντάλ, ενώ σε ρόλο αριστερού μπακ θα είναι ο Μαζουάκου.


Αναφορικά με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή του Εντινγκά σε ρόλο αμυντικού μέσου, έχοντας δίπλα του τον Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ισπανός τεχνικός στηρίζει πολλά άλλωστε στην πληθωρική παρουσία του Ελβετού μέσου και δεν είναι μυστικό πως ο Κασάμι θα σηκώσει μεγάλο βάρος στις πλάτες του, σε ό,τι αφορά πολλές δουλειές στον αγωνιστικό χώρο τόσο σε ανασταλτικό επίπεδο όσο και δημιουργικά.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παρουσία του Ντομίνγκεζ στο βασικό σχήμα του Θρύλου σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τον Αργεντίνο να κουμαντάρει το παιχνίδι των ερυθρόλευκων. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ενώ σε ό,τι αφορά τη δεξιά πλευρά, ο Ντουρμάζ διεκδικεί τη θέση μαζί με τον Φουστέρ.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Μίτσελ αναμένεται να επιλέξει τον Μήτρογλου, αν και πρώτα θα περιμένει να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής φορ, στις προπονήσεις που θα γίνουν στο Ρέντη την επόμενη εβδομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ