2014-09-07 14:08:59
Φωτογραφία για Δείτε πως ο Βενιζέλος καίει τον Παπανδρέου: Τi έστειλε στον Εισαγγελέα;
Ως σχέση οργής περιγράφεται πλέον η κατάσταση ανάμεσα στον Ε. Βενιζέλο και τον Γ. Παπανδρέου, με την κόντρα των δύο ανδρών να κτυπάει κόκκινο Ενδεικτική της άθλιας σχέσης ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τον πρώην πρωθυπουργό, είναι η κίνηση του Ε. Βενιζέλου, να αποστείλει το πόρισμα των έξι ελεγκτών για τα οικονομικά του κόμματος στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου.

Σύμφωνα με δημοσιέυματα του Τύπου, τα όσα διαπιστώθηκαν από τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στα ταμεία της Χαριλάου Τρικούπη,  η «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του Γιώργου Παπανδρέου αγγίζει τα 120.000.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτός από τον υπουργό, έστειλε το πόρισμα του ελέγχου και στον αρμόδιο εισαγγελέα, δύο μόλις ημέρες πριν την γιορτή του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Την ίδια μέρα δηλαδή, που ο ίδιος έγινε στόχος επιθέσεων στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός σχεδιάζει να πάρει ρεβάνς, προτρέποντας τους βουλευτές που ελέγχει να μην ψηφίσουν τον πρόεδρο που θα υποδείξουν Σαμαράς-Βενιζέλος.
 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σάλος στην Αλβανία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σάλος στην Αλβανία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ