2014-09-07 14:18:06
Φωτογραφία για Γιάννενα: Ο Μητροπολίτης στους αγώνες θαλασσίου σκι
Εξέπληξε τους πάντες η παρουσία του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου στους Πανευρωπαικούς Αγώνες Θαλασσίου Σκι που διεξάγονται στο κανάλι της Αμφιθέας Ο Μητροπολίτης έφτασε εχθές λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι κι αφού είχε ολοκληρώσει την επίσκεψή του στο Ζαγόρι...

Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε τους κριτές και συνομίλησε μαζί τους στα αγγλικά ενώ στη συνέχεια χαιρέτισε δεκάδες από τους θεατές που βρίσκονταν στις εξέδρες.

«Χαιρόμαστε που είμαστε σε ένα χώρο, χώρο των υδάτινων σπορ. Είναι μία διοργάνωση που βοηθάει στην προβολή της πόλης και των καλλονών της.

Ευχόμαστε να φύγουν ευχαριστημένοι οι δεκάδες ξένοι επισκέπτες, ώστε να είναι καλοί πρεσβευτές της πόλης και του τουρισμού», ανέφερε στις δηλώσεις και εξήρε τη σχέση εκκλησίας κι αθλητισμού.

«Η εκκλησία κι από πνευματικής κι από πρακτικής άποψης υποστηρίζει τον αθλητισμό γιατί και η πνευματική ζωή είναι ένα πνευματικό άθλημα και μας ενδιαφέρει να αθλούνται οι άνθρωποι και πνευματικά και σωματικά. 


Ισχύει αυτό που έλεγαν οι παλαιοί, νους υγιής εν σώματι υγιή αλλά και το αντίθετο, ότι δηλαδή για να είναι το σώμα υγιές πρέπει και το πνεύμα να έχει υγεία. Αυτά τα δύο μπορούν να συμπορεύονται», κατέληξε.

Στις εξέδρες βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Μανταλόβας, Νίκος Γκόλας, Παντελής Κολόκας, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Στη μεγάλη σημασία της διοργάνωσης για την πόλη των Ιωαννίνων αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους οι αντιδήμαρχοι Νίκος Γκόλας και Παντελής Κολόκας, υπογραμμίζοντας ότι τα Γιάννινα μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν πρωτεύουσα του ναυταθλητισμού.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ