2014-09-07 15:34:13
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ
Πανέτοιμη για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2016 με τη Ρουμανία είναι η Εθνική Ελλάδας (21:45, ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕ Sports 1), στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω τιμωρίας) "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έφερε τις δικές του καινοτομίες στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και έτσι οι Έλληνες διεθνείς ακολούθησαν ανήμερα του αγώνα χαλάρωμα μισής ώρας.

Άπαντες ευελπιστούν το νέο ταξίδι να στεφθεί με επιτυχία και να βρεθεί η Ελλάδα για 4η φορά στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αυτοί που πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για την ενδεκάδα της Εθνικής είναι ο Καρνέζης στην εστία, αριστερά ο Χολέμπας, δεξιά ο Τοροσίδης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μανωλάς-Παπασταθόπουλος. Σίγουρος είναι ο Ανδρέας Σάμαρης, ενώ πίσω από τον προωθημένο Κώστα Μήτρογλου θα αγωνιστούν ο Σαμαράς αριστερά και δεξιά ο νέος αρχηγός της "γαλανόλευκης" Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Πιτσούρκα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους, Ταταρουσάνου, Τάμας, Ρατ, Κίρικες, Γκριγκόρε, Στάνκου, Χόμπαν, Πιντίλι, Κίπτσιου, Μάρικα και Μαξίμ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ