2014-09-07 20:50:28
Φωτογραφία για Και ο καιρός της Δευτέρας θα φέρει βροχές και μπόρες
Πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες προβλέπονται για τη Δευτέρα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Στη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικοί, τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα β βόρεια από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση καιρού γα την Τρίτη 9/9/2014

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, προβλέπονται για την Τρίτη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ