2014-09-07 21:15:20
Φωτογραφία για ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ... ΜΑΤΑ!
Ακόμη δεν έχει κλείσει χρόνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Χουάν Μάτα ήδη… οδεύει προς πώληση, σύμφωνα με αγγλικό ΜΜΕ. Ο λόγος είναι οι μεταγραφικοί στόχοι που έχει θέσει ο Λουίς Φαν Χάαλ.

ΣτηΓιουνάιτεντ δεν μπορούν να λένε πως πέρασαν ένα ήσυχο καλοκαίρι και σε καμία περίπτωση ένα… φτηνό καλοκαίρι!

Καλώς η κακώς οι «κόκκινοι διάβολοι» δαπάνησαν… τρελά λεφτά και πιο συγκεκριμένα 217.210.000 ευρώ! Παρόλο που έχουν ήδη σχηματίσει μια ομάδα που -θεωρητικά- θυμίζει «dream team» οι άνθρωποι του συλλόγου και κυρίως ο Λουίς Φαν Χάαλ, που κάνει άλλωστε και κουμάντο, έχουν ήδη αποφασίσει να κάνουν και άλλα μεταγραφικά «μπαμ».

Σε αυτό το σχεδιασμό οφείλεται και η απόφαση του Ολλανδού τεχνικού να βάλει πωλητήριο στον Χουάν Μάτα, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον η «Daily Mail».

Ο Ισπανός ακόμη δεν ήρθε- έχει πραγματοποιήσει μόλις 18 συμμετοχές στη Γιουνάιτεντ- και βρίσκεται στην έξοδο, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Σκοπός της πώλησης του είναι η εύρεση χρημάτων για την απόκτηση των Αρτούρο Βιντάλ, Ματ Χούμελς και Σάμι Κεντίρα. Άλλωστε για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό δαπανήθηκαν 37 εκατ. ευρώ και υπολογίζεται πως η τιμή εκκίνησης θα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ.

Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε για να ηγηθεί της νέας εποχής των «κόκκινων διαβόλων»...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ