2014-09-07 21:52:19
Φωτογραφία για ΠΛΑΤΙΝΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ... ΡΙΜΠΕΡΙ ΚΑΙ ΛΑΜ!
Εναντίον της απόφασης των Φρανκ Ριμπερί και Φίλιπ Λαμ να αποσυρθούν από τις Εθνικές ομάδες Γαλλίας και Γερμανίας αντίστοιχα τάχθηκε ο Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ τόνισε πως οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί είναι αυτοί που αποφασίζουν αν θα καλούν ή όχι κάποιον παίκτη, απειλώντας μάλιστα με... τιμωρία τον Ριμπερί αν αρνηθεί πιθανή πρόσκληση του προπονητή των «τρικολόρ» Ντιντιέ Ντεσάν.

«Δεν είναι απόφαση των παικτών αν θα ενταχθούν στην εθνική ομάδα. Αν υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ του Λαμ και του (τεχνικού της εθνικής Γερμανίας, Γιόακιμ) Λεβ και ο προπονητής σταματήσει να τον επιλέγει, είναι ένα θέμα. Ομως καταρχήν αυτό είναι μία απόφαση του Λεβ, όχι του Λαμ», ανέφερε στη Bild ο Πλατινί, ενώ για τον Ριμπερί πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να αποφασίζει μόνος του αν θα παίξει ή όχι για τη Γαλλία. Αν ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ τον καλέσει, οφείλει να πάει στην εθνική ομάδα. Αυτό ορίζουν οι κανονισμοί της FIFA. Αν δεν το κάνει, θα αποκλειστεί από τρία ματς της Μπάγερν Μονάχου. Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορώ να τον καταλάβω. Είναι Γάλλος και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξάγεται το 2016 στη Γαλλία, όχι στην Πολωνία. Θα έπρεπε να επιθυμεί να παίξει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ