2014-09-08 01:35:39
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ : ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας στην ήττα από τη Ρουμανία και δήλωσε πως άπαντες πρέπει να κοιτάξουν άμεσα το επόμενο παιχνίδι που είναι αυτό με τη Φινλανδία στο Ελσίνκι.

«Δεν μπήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς. Φάγαμε ένα γκολ από το πουθενά, πιέσαμε να βάλουμε το γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, είχαν κλειστεί καλά, δεν μπορέσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ήταν τα πρώτα λόγια του Δημήτρη Διαμαντάκου μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας.

Όσο για το τι είπε στους παίκτες ο Ρανιέρι μετά το ματς, ανέφερε: «Ο προπονητής μας είπε να συνεχίσουμε, ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν η νίκη στη Φινλανδία είναι πλέον αυτοσκοπός, σχολίασε: «Ετσι κι αλλιώς θα πηγαίναμε για το διπλό, και να νικούσαμε σήμερα. Η ήττα μας πάει λίγο πίσω, αλλά σε κάθε παιχνίδι πάμε για να κερδίσουμε».

Για το τι έφταιξε, ανέφερε: «Λίγο από όλα έφταιξε σήμερα. Έλειπε ο κόσμος, δεν έχουμε ρυθμό, αλλά αυτά είναι δικαιολογίες. Αν είχαμε κερδίσει δεν θα τα λέγαμε αυτά. Οπότε δεν στεκόμαστε εδώ, προχωράμε παρακάτω και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ενώ για τη διαδοχή της επιτυχημένης γενιάς παικτών της Εθνικής, σχολίασε: «Είναι δύσκολος ο δρόμος αυτός, ελπίζουμε σταδιακά να καταφέρουμε κι εμείς να φέρουμε θετικά αποτελέσματα και να χαμογελάσουμε, όντας στον δρόμο που θέλουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το πρόγραμμα του ΑΡΗ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το πρόγραμμα του ΑΡΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ