2014-09-08 10:00:08
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ... ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΤΛΕΤΙΚΟ!
Τα πλάνα του για τον αγώνα της πρεμιέρας στο Champions League καταστρώνει ο Μίτσελ, αφού ξέρει πολύ καλά ότι... ελάχιστοι δίνουν πιθανότητες στον Ολυμπιακό για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ένα θετικό αποτέλεσμα θα αλλάξει πολλά στην ψυχολογία -κυρίως- των οπαδών της ομάδας.

Προβληματισμένος για τον παίκτη που θα καλύψει λοιπόν το δεξί άκρο της επίθεσης είναι ο Μίτσελ, με δύο παίκτες να έχουν θέσει υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο πρώτος είναι ο Νταβίντ Φουστέρ που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ανεβάζει στροφές, με σοβαρό πλεονέκτημα την... προϋπηρεσία του στο λιμάνι, την εμπειρία του στη διοργάνωση και το γεγονός ότι θεωρείται (και είναι) "παλιός"!

Από την άλλη, για τη συγκεκριμένη θέση αποκτήθηκε ο Τζίμι Ντουρμάζ και ο Μίτσελ περιμένει τις προπονήσεις της εβδομάδας που ξεκίνησε, για να δει την κατάσταση που βρίσκεται προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση. 

Ο Σουηδός είναι πιο επιθετικογενής παίκτης και η κλασσική του θέση είναι αυτή ακριβώς, τα άκρα της επίθεσης, αλλά έχει το ντεζαβαντάζ ότι ήρθε πριν... μερικές εβδομάδες στο λιμάνι και είναι δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει μάθει καλά καλά ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του.

Ο Μίτσελ δεν έχει ακόμα αποφασίσει και εξετάζει ποιος εκ των δύο παικτών θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα, στο πλάνο που θα καταλήξει τελικά ο Ισπανός τεχνικός...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ