2014-09-08 18:12:19
Φωτογραφία για ΤΑ... «ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ» ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ένα highlight… αλλιώτικο από τα συνηθισμένα πρόσφερε στη χθεσινή ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από τη Σερβία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πολλά και ξεχωριστά στιγμιότυπα χάρισε στο μπασκετικό κοινό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ισπανίας.

Με καρφώματα, τάπες ή κλεψίματα, ο 19χρονος φόργουορντ πρόσφερε σε κάθε αγώνα ένα τουλάχιστον highlight. Στην τελευταία αναμέτρηση της «καλανόλευκης» για τους «16» της διοργάνωσης κόντρα στη Σερβία, έδωσε κάτι διαφορετικό Ήταν μόλις στα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου, όταν ακόμα η Ελλάδα ήταν πολύ κοντά στο σκορ και ο νεαρός άσος των Μπακς υπέπεσε στο δεύτερο προσωπικό του φάουλ, κάτι που θα σήμανε αυτόματη αλλαγή, κάτι που όμως δεν έγινε.

«Κόουτς όχι, σε παρακαλώ. Κόουτς, κόουτς μη με βγάλεις. Ένα λεπτό μόνο», ήταν τα λόγια του προς τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος τον άφησε να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Αναμφίβολα ένας αποκλεισμός που συνοδεύεται από κακή εμφάνιση δε χαροποιεί κανέναν, ωστόσο κανείς δε μπορεί να πει πως οι διεθνείς μας είχαν έλλειψη πάθους καθ’ όλη την διάρκεια του Μουντομπάσκετ.

Όσον αφορά τον Αντετοκούνμπο, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Εθνικής, είχε κατά μέσο όρο 6.3 πόντους και 4.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Δείτε τα... «παρακαλετά» του 19χρονου φόργουορντ στον Φώτη Κατσικάρη.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ