2014-09-08 19:59:39
Φωτογραφία για Ένα αθώο παιχνίδι μετατράπηκε σε τραγωδία για 10χρονο αγγελούδι
Ένα αθώο παιχνίδι και μια στιγμή απροσεξίας, ήταν αρκετά για να χάσει τη ζωή του ένα 10χρονο αγγελούδι.

Ο 10χρονος από τους Κωστακιούς της Άρτας, βρίσκονταν με τον πατέρα του, σε επιχείρηση στον Άγιο Σπυρίδωνα.

Εκεί ο πατέρας είχε μεταφέρει με το φορτηγό πίτουρο. Όταν το φορτηγό σταμάτησε ο μικρός ανέβηκε στην καρότσα κι έκανε τσουλήθρα.

Ο πατέρας δεν πρόσεξε που ακριβώς βρίσκεται το παιδί κι άρχισε να ανεβάσει την καρότσα του φορτηγού ώστε να αδειάσει τη ζωοτροφή. Κάποια στιγμή, όμως, το υλικό φράκαρε κι έκανε ανατροπή στην καρότσα, ώστε να αδειάσει όλο το φορτίο. Ο μικρός κατρακύλησε μαζί με το πίτουρο και βρέθηκε ανάμεσα σε τόνους υλικού.

Δυστυχώς όταν έγινε αντιληπτό τι είχε συμβεί ήταν αργά. Ανασύρθηκε αναίσθητος. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πριν όμως προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο, το αγοράκι είχε σβήσει.

Το τραγικό δυστύχημα καταγράφηκε από την κάμερα που λειτουργούσε στο εργοστάσιο και από το υλικό αυτό, η αστυνομία έχει εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο μικρός έχασε τη ζωή του.

Στο Νοσοκομείο της Άρτας εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας ελληνικής τραγωδίας. Ο πατέρας του μικρού σε κατάσταση σοκ, αδυνατούσε να πιστέψει αυτό που συμβαίνει, ενώ ο θρήνος της οικογένειας και των συγγενών δεν έχει τέλος.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Πηγή: epiruspost
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ