2014-09-09 19:28:47
Φωτογραφία για Αρχίζουν οι ομάδες του ΣΟΨΥ Πάτρας για τη νέα περίοδο - Ο Σύλλογος αναζητά και νέους εθελοντές
Από τον ερχόμενο Οκτώβριο, πολλοί συμπολίτες μας, λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και οι οικογένειές τους αναμένεται να πάρουν μέρος, για μια ακόμα χρονιά, στις ομάδες του ΣΟΨΥ Πάτρας – Συλλόγου Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Πάτρας που εδρεύει στην οδό Σισσίνη 6.

Ομάδες λόγου, γυμναστικής, ζωγραφικής, μαγειρικής, φωτογραφίας, εκμάθησης ξένων γλωσσών, θεάτρου, κατασκευών, εκμάθησης υπολογιστών, λογοτεχνίας, χορού, έκφρασης, ψυχοεκπαίδευση φροντιστών, επαγγελματικού προσανατολισμού και πολλές άλλες θα πραγματοποιούνται καθημερινά στο χώρο του Συλλόγου (στην οδό Σισίνη 6, κάτω από την πλατειούλα Αγίου Γεωργίου, στην Πάτρα) από τις 9 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ.

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας συνεχίζει για ενδέκατη χρονιά τις δράσεις του παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και επιθυμεί να ευχαριστήσει τόσο τους εθελοντές του όσο και τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που τον στηρίζουν σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του.


Στο πλαίσιο της νέας σεζόν ο Σύλλογος αναζητά νέους εθελοντές, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχιάτρους και παιδοψυχίατρους, εργοθεραπευτές, γυμναστές, καθηγητές πληροφορικής και εικαστικών για να στελεχώσουν τις ήδη υπάρχουσες ομάδες αλλά και πολλές νέες που θα δημιουργηθούν.

(Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους στα email του Συλλόγου: [email protected]/[email protected] μέχρι την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014).

Συνεχίζουμε τη δράση μας και βάζουμε τα δυνατά μας καταπολεμώντας τους μύθους και τις προκαταλήψεις για μια κοινωνία αποδοχής και αλληλεγγύης. Μη μένεις μόνος με το πρόβλημα σου, έλα μαζί μας, όπως αναφέρει και το κεντρικό σύνθημα του Συλλόγου!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ