2014-09-09 19:29:08
Φωτογραφία για «Η ΝΔ διαπραγματεύεται μόνο για τους χρόνους»
Στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο... βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κάνοντας λόγο για «μέτρα εξειδικευμένα και κοστολογημένα».

«Θα πούμε και ποια πράγματα θέλουμε να κάνουμε στους τρεις βασικούς τομείς, ανεξαρτήτως της διαπραγμάτευσης που εμείς θεωρούμε ότι μπορεί να είναι επιτυχημένη και να έχουμε νέους πόρους. Θα ανακοινώσουμε και διάφορα πράγματα με συγκεκριμένους πόρους που θα χρηματοδοτηθούν στα πράγματα που εμείς θεωρούμε μη διαπραγματεύσιμα. Είναι η δέσμευσή μας μπροστά στον ελληνικό λαό», σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας στον Real FM.

Και πρόσθεσε: «Έχει το κομμάτι και για την ανθρωπιστική κρίση να την αντιμετωπίσουμε, αλλά έχει και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Θα έχουμε και ιδέες για τη χρηματοδότηση από που θα έρθει, αλλά και ένα κομμάτι που όλοι οι οικονομολόγοι λένε ότι θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενοι».


«Η Νέα Δημοκρατία, μόνο για τους χρόνους διαπραγματεύεται. Γι αυτό δεν μπορούμε να μπούμε σε μία διαδικασία συζήτησης», σημείωσε ακόμα.

«Εγώ βλέπω ότι δημιουργούνται δύο μπλοκ δυνάμεων. Το ένα μπλοκ που θέλει τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής και το άλλο μπλοκ που θέλει πολιτική αλλαγή. Αυτό έχει πολιτική αντανάκλαση», σχολίασε για τις συνεργασίες και πρόσθεσε: «Από την αρχή, από το 2010 είπαμε ότι η αριστερά δεν είναι πρόβλημα για το ευρώ. Οι ίδιες οι μνημονιακές πολιτικές είναι. Ο εχθρός τις Ευρώπης είναι οι πολιτικές που εφαρμόζονται εδώ και 5-6 χρόνια. Αυτό εννοούσε ο Αλέξης με τη δήλωσή του στο CNBC». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ