2014-09-10 13:58:12
Φωτογραφία για «Η πιο σκληρή πολιτική μετά το ’74»
Σκουρλέτης: Απόλυτα δικαιολογημένη η κριτική μας

«Έχουμε απέναντί μας μία τόσο σκληρή αντικοινωνική και βίαιη πολιτική. Παρόμοια δεν είχε γνωρίσει ο τόπος μετά το ’74. Κατά συνέπεια είναι απόλυτα δικαιολογημένο ο λόγος μας, η κριτική μας, η πολιτική αντιπαράθεση να έχει τον χαρακτήρα μιας πολεμικής», τόνισε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Όπως σημείωσε, μιλώντας στον Real FM, «μιλάμε για έναν συνολικό προσανατολισμό μίας πολιτικής με τον οποίο είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Αυτό είναι φανερό. Και δεν είναι επειδή απλώς εμείς είμαστε περίεργοι, είναι επειδή έτσι το αντιλαμβάνεται και ο κόσμος. Επαναλαμβάνω, μετά το ’74 δεν είχαμε γνωρίσει πιο σκληρή, πιο ταξική και πιο άδικη πολιτική».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην επικείμενη ομιλία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και στο αν θα εμφανίσει και τις πηγές από τις οποίες θα βρεθούν τα χρήματα από τις εξαγγελίες υπογράμμισε: «Φιλοδοξούμε να σπάσουμε μία κακή παράδοση που υπάρχει στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες
. Δηλαδή, η μεν αντιπολίτευση να τα λέει τα πράγματα στρογγυλεμένα, κι όταν έρχεται στα πράγματα να μην είναι συνεπής με αυτά που είχε πει και να ανακαλύπτει την πραγματικότητα. Δεν μας επιτρέπετε να κινούμαστε με μία τέτοια λογική. Ο κόσμος έχει χορτάσει από ψέματα και θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς».

«Έτσι, μπορούμε αν θέλετε να εμπνεύσουμε και τον κόσμο. Κατά συνέπεια θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα εφαρμόσιμο, ρεαλιστικό πρόγραμμα, κοστολογημένο και θα το διαπιστώσετε αυτό. Αμφισβητώντας όμως το μνημονιακό πλαίσιο», πρόσθεσε.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ