2014-09-10 14:43:36
Φωτογραφία για Πάτρα: Βρέθηκαν οστά στην αρχαιολογική ανασκαφή δίπλα στην Πουκεβίλ
Συναγερμός έχει σημάνει στις υπηρεσίες και τα συνεργεία που εμπλέκονται με το έργο της διάνοιξης της Κανακάρη στην Πάτρα για την κατασκευή της Μίνι Περιμετρικής.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το πρωί οι αρχαιολόγοι που διαχειρίζονται την ανασκαφή δίπλα στο εργοτάξιο στο ύψος της Πουκεβίλ εντόπισαν οστά!

Άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι υπεύθυνοι και οι αρμόδιες υπηρεσίες και αναμένονται ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθει οτι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η αρχαιολογικη υπηρεσία ολοκληρώνει το έργο και παραδίδει το χώρο στο Δήμο.

Στην περιοχή βρέθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής Στάμος Παύλος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Επισκέφθηκε το υπό κατασκευήν τμήμα της Κανακάρη –από Κουρτέση μέχρι Νόρμαν – όπου ενημερώθηκε από τον επιβλέποντα Μηχανικό κ. Βασίλη Βανταράκη και τον εκπρόσωπο της κατασκευαστικής εταιρείας κ. Γ. Αθανασόπουλο, για την πορεία και τις δυσκολίες του έργου. Γενικά το χρονοδιάγραμμα τηρείται το έργο εκτελείται με καλούς ρυθμούς ωστόσο προκύπτουν μικροπροβλήματα που δεν είχαν εντοπιστεί από τις μελέτες τα οποία αντιμετωπίζονται σχετικά εύκολα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ