2014-09-10 16:54:17
Φωτογραφία για ΣΤΗ 12ΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ Ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΣΤΙΣ ΜΠΑΧΑΜΕΣ!
Οριστικοποιήθηκε η πρώτη 12άδα των κορυφαίων ιστιοπλόων στην κατηγορία STAR, που θα τρέξουν τον Δεκέμβριο στις Μπαχάμες στον τελικό του STARSAILORLEAQUE, με έπαθλο 200.000 δολάρια .

Ανάμεσά τους είναι ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο οποίος αν και τα δύο τελευταία χρόνια απείχε από την ενεργό δράση κατάφερε να πλασαριστεί στους καλύτερους του κόσμου . Αυτή την εποχή στην παγκόσμια κατάταξη ο αθλητής του Ολυμπιακού είναι 11ος .

Οι 12 κορυφαίοι κυβερνήτες που θα τρέξουν τον μεγάλο αγώνα είναι ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές με δεκάδες μετάλλια στο ενεργητικό τους . Πρόκειται για τους εξής : 1 Ντιέγκο Νέγκρι Ιταλία , 2 ΟγκιΝτίαζ ΗΠΑ , 3 Ρόμπερτ Στάνιεκ Γερμανία , 4 ΧαβιέΡόχαρτΓαλλία , 5 Γιοχάνες Πόλγκαρ Γερμανία, 6 Ρόμπερτ Σάϊντ Βραζιλία , 7 ΤζόρτζΖάμπο ΗΠΑ , 8 ΜατέουςΚουσνιέρεβιτς Πολωνία , 9 ΜάρκΜέντελμπλατ ΗΠΑ , 10 ΕϊβιντΜέλεμπι Νορβηγία , 11 Αιμίλιος Παπαθανασίου Ελλάδα , 12 Μαρτσέλο Φούκς Βραζιλία.

Τα 12 σκάφη θα πλαισιώσουν άλλα οκτώ , τα οποία θα επιλεγούν από την κλάση και θα είναι πολύ γνωστά ονόματα στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελικός του STARSAILORLEAQUEείναι το 8ο σπουδαιότερο ιστιοπλοϊκό eventτης χρονιάς και θα μεταδοθεί ζωντανά από ξένα τηλεοπτικά δίκτυα .
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ