2014-09-10 16:40:33
Φωτογραφία για ΡΕΚΟΡ... ΕΣΟΔΩΝ Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ!
Παρά την κακή χρονιά από αγωνιστικής άποψης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι είχε ρεκόρ εσόδων, ύψους 433,2 εκατομμυρίων λιρών και κέρδη 23,8 εκατομμύρια λίρες για την σεζόν 2013-2014.

Την προηγούμενη χρονιά, η Γιουνάιτεντ τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος και έμεινε εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά μετά το 1990, αλλά αυτά τα νούμερα μόνο... ζημιά δεν δείχνουν.

Ακόμα, έγινε γνωστό ότι ο Ντέιβιντ ΜόγΙες, ο οποίος ανέλαβε τη Γιουνάιτεντ μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και απολύθηκε τον Απρίλιο, μαζί με τα μέλη του προπονητικού του επιτελείου έλαβαν συνολικά 5,2 εκατομμύρια λίρες σαν αποζημίωση.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουαρντ, δήλωσε περήφανος για τα οικονομικά στοιχεία και είπε ακόμα πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου, με τον Λουίς φαν Χάαλ στον πάγκο της ομάδας και τους νέους παίκτες που έχουν αποκτήσει οι «κόκκινοι διάβολοι», όπως ο Ραδαμέλ Φαλκάο και ο Άνχελ Ντι Μαρία.


«Είμαστε πολύ περήφανοι για τα αποτελέσματα που πετύχαμε το οικονομικό έτος 2014, καθώς για ακόμα μια φορά είχαμε ρεκόρ εσόδων. Με τον Λουίς φαν Χάαλ στην θέση του προπονητή και τις τελευταίες μεταγραφές με κάποιους από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου για να ενισχύσουν την ομάδα μας, είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον και πιστεύουμε ότι είναι η αρχή για ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Λουίς ταιριάζει πολύ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχει εντυπωσιακό ρεκόρ επιτυχιών στην καριέρα του, έχοντας κερδίσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει προπονήσει», δήλωσε ο Εντ Γούντγουαρντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ