2014-09-10 19:00:14
Φωτογραφία για Αυτή είναι η Mercedes AMG GT. To αντίπαλος δέος για την Porsche 911
Η πολυαναμενόμενη Mercedes AMG GT αποκαλύφθηκε προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Ένα είναι το βέβαιο. Η ομάδα των supercars αποκτά έναν ακόμη ...υπερπαίκτη

Η Mercedes λανσάρει την νέα AMG GT ως ένα καθημερινό σπορ αυτοκίνητο. Ήδη όμως, οι αντίπαλοί της και ειδικά η Porsche έχουν αρχίσει να βλέπουν εφιάλτες, αφού το δημιούργημα της Mercedes ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Η AMG GT ακολουθεί τα χνάρια της SLS AMG και υιοθετεί μια ελαφρώς τροποποιημένη εμπρός μάσκα , η οποία σε συνδυασμό με τους μεγάλους αεραγωγούς και τους υπερμεγέθεις προβολείς LED, δίνουν μια άγρια ομορφιά στο αυτοκίνητο.

Το μοντέλο έχει επίσης μια χαρακτηριστική κλίση στην γραμμή οροφής . Στο πίσω μέρος, υπάρχει μια αεροτομή και λεπτά φανάρια που χρησιμοποιούν 18 μεμονωμένες λυχνίες LED σε κάθε πλευρά. Η AMG GT κάνει ...βόλτες με ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών, ενώ η AMG GT S διαθέτει 19 ή 20-ιντσών, ζάντες.


Η καμπίνα έχει σπορ και πολυτελή σχεδιασμό.

Στην απλή της έκδοση η AMG GT θα διαθέτει ένα twin-turbo 4.0-λίτρων V8 κινητήρα που παράγει 462 PS και 600 Nm ροπής. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από 0-100 km / h σε 4,0 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 304 χλμ/ώρα.

Η AMG GT S ανταμείβει τους αγοραστές με έναν πιο ισχυρό twin-turbo 4.0-λίτρων V8 κινητήρα που αναπτύσσει 510 PS και 650 Nm ροπής. Το μοντέλο μπορεί επιταχύνει από 0-100 km / h σε 3,8 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα περιορίζεται επίση ηλεκτρονικά στα 310 χλμ/ώρα .
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ