2014-09-11 00:54:04
Φωτογραφία για Πώς είναι σήμερα ο πρώην της Pamela; [photos]
Υπήρξε μια εποχή στα μέσα της δεκαετίας του 90 που ο τραγουδιστής Tommy Lee ήταν σχεδόν ο βασιλιάς της rock και πολύ τυχερός που είχε δίπλα του μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη, την εκρηκτική Pamela Anderson με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1995 ως το 1998.

Πριν από την Pamela o Ελληνοαμερικανός σταρ που γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα ήταν παντρεμένος με μια άλλη διάσημη, την ηθοποιό Heather Locklear.

Εκείνα τα δοξασμένα χρόνια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τον τραγουδιστή, ο οποίος αν και δεν υπήρξε ποτέ ωραίος με την κλασική έννοια του όρου, παρόλα αυτά είχε τις επιτυχίες του και τις κατακτήσεις του στις γυναίκες που στο πρόσωπο του έβρισκαν ένα sexy και γοητευτικό άντρα.

Σήμερα όμως ο Tommy Lee δεν έχει καμία σχέση με την παλιά του εικόνα. Πρόσφατες φωτογραφίες δείχνουν έναν άντρα που ενώ είναι μόλις 52 ετών, φαίνεται πολύ μεγαλύτερος και γερασμένος, με αποστεωμένο πρόσωπο, πολύ αδυνατισμένος, σαν σκιά του παλιού του εαυτού και με χαρακτηριστικά που δεν φανερώνουν υγιή άνθρωπο.

Άσχετα από την εικόνα του τα πράγματα στην προσωπική του ζωή φαίνεται πώς πάνε καλύτερα μια και είναι έτοιμος να παντρευτεί για τέταρτη φορά, με την Ελληνογερμανίδα τραγουδίστρια Sofia Toufa.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ