2014-09-11 01:02:10
Φωτογραφία για Επεισόδιο ανάμεσα σε ΡΟΜΑ - Απείλησε με μαχαίρι τον αδερφό του! [photos]
Το επεισόδιο έγινε νωρίς το απόγευμα, στην οδό Τσακάλωφ, έξω από το σπίτι ενός Ρομά που ζει εκεί το τελευταίο διάστημα Ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι γείτονες του, πολύ συχνά άλλοι Ρομά πηγαίνουν εκεί και δημιουργούν φασαρίες. Αυτή τη φορά, δράστης ήταν ο ίδιος του ο αδερφός.

Νωρίς το απόγευμα πήγε στο σπίτι και κρατώντας μαχαίρι, άρχισε να απειλεί τον αδερφό του και την οικογένειά του, βρίζοντας και φωνάζοντας.

Η γειτονιά αναστατώθηκε και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία.

Μέχρι να φτάσουν εκεί όμως οι αστυνομικοί ο δράστης είχε φύγει. Έγιναν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον άνδρα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι και άρχισε να κάνει πάλι φασαρία.

Οι αστυνομικοί που ήταν κοντά, έσπευσαν στην οδό Τσακάλωφ, ο δράστης έφυγε και πάλι αλλά πολύ γρήγορα, μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε έξαλλη κατάσταση εκείνος φώναζε και μετά από λίγο, μεταφέρθηκε με συμβατικό αυτοκίνητο, στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδα.

Οι άνθρωποι που ζουν στην οδό Τσακάλωφ, είναι αγανακτισμένοι.

" Η κατάσταση αυτή είναι συνηθισμένη. Δεν αντέχουμε αλλο τις φασαρίες", έλεγαν χωρίς όμως να κάνουν δηλώσεις αφού φοβούνται τις συνέπειες από τους ΡΟΜΑ.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ