2014-09-11 08:40:07
Φωτογραφία για ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
Στην οριστικοποίηση του πλαισίου των εξαγγελιών στις οποίες θα προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη προχωρά η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδριάζει με διευρυμένη σύνθεση το απόγευμα της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι εξαγγελίες Τσίπρα θα είναι μετριοπαθείς και κοστολογημένες.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περιλάβει στις εξαγγελίες του το γνωστό πλαίσιο για αποκατάσταση μισθών και κάποιων συντάξεων, αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος, πάταξη της φοροδιαφυγής, κλπ., καθώς και θα εμμείνει στην φρασεολογία περί κατάργησης του μνημονίου, κουρέματος του χρέους και αναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης.

Επιπλέον, η παρουσία του κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη δεν αναμένεται πάντως να είναι θεαματική, αντιθέτως θα κινηθεί εντός στενών ορίων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στην πόλη από το Σάββατο το πρωί, οπότε και αναμένεται να πραγματοποιήσει την καθιερωμένη επίσκεψη στους χώρους της έκθεσης, εν συνεχεία, το απόγευμα του Σαββάτου, θα εκφωνήσει την ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς. Το μεσημέρι της Κυριακής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ