2014-09-11 09:22:41
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Με την ατυχία του τα έχει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τραυματίστηκε σοβαρά κατά το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η σεζόν δεν ξεκινάει καλά για το 19χρονο φόργουορντ των ερυθρόλευκων, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο αριστερό του πόδι. Πέρυσι ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε υποστεί κάταγμα στη μύτη, ενώ στομαχικές διαταραχές τον ανάγκασαν να χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας, αλλά και το ταξίδι στη Βραζιλία για το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Φέτος η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε ακόμα χειρότερα για αυτόν, καθώς πριν καν προλάβει να αγωνιστεί με τους ερυθρόλευκους σε επίσημους αγώνες τραυματίστηκε σε προπόνηση στο Ντομέτζε στη Βόρεια Ιταλία, με την επάνοδό του να υπολογίζεται για το τέλος του 2014!

Ο διεθνής φόργουορντ δούλεψε πολύ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου να ανταποκριθεί στις φετινές υψηλές απαιτήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας τεχνικός αναμενόταν να του δώσει αυξημένο ρόλο, πλέον όμως καλείται να καταστρώσει τα αγωνιστικά του πλάνα χωρίς εκείνον, γεγονός που και τον ίδιο προβληματίζει, αλλά και τον ίδιο τον Παπαπέτρου, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει πόσο άτυχος στάθηκε και πάλι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ