2014-09-11 10:37:23
Φωτογραφία για Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης
ΚΡΙΟΣ  Με τη Σελήνη να αφήνει το ζώδιό σας σήμερα μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν, καθώς η κρίση σας είναι θολωμένη και κατά πάσα πιθανότητα δε πραγματοποιηθεί τίποτα από αυτά που αποφασίσετε. Ασχοληθείτε κυρίως με δραστηριότητες που συμβάλλουν στην πνευματική σας βελτίωση, διαβάστε, κάντε γιόγκα ή διαλογισμό κι οτιδήποτε σας βοηθάει ώστε να καθαρίσετε το μυαλό σας από κάθε σκέψη.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες επιβλαβείς για τον οργανισμό σας συνήθειες που με τόσο κόπο έχετε αποβάλλει από την καθημερινότητά σας, προσπαθήστε να μην χάσετε τον έλεγχο και τις ξαναβάλετε στη ζωή σας με κανέναν τρόπο. Καθώς οι επιρροές ευνοούν την ενίσχυση της βούλησης, είναι κατάλληλη στιγμή να επιβληθείτε στον εαυτό σας ώστε να μην πάρετε πάλι την κάτω βόλτα. Μη βιαστείτε να αποκαλύψετε προσωπικά σας θέματα σε κάποιο άτομο που έχετε γνωρίσει πρόσφατα γιατί μάλλον θα αποβεί καταστροφικό.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά αγχωτική η μέρα και θα πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε τρόπο να ελέγξετε το υπερβολικό στρες που σας έχει καταβάλλει, αλλιώς δε θα μπορέσετε να λειτουργήσετε και να φέρετε τίποτα εις πέρας. Φιλοσοφείστε λίγο περισσότερο την κατάσταση και μην είστε όλη την ώρα με την ψυχή στο στόμα λες κι έρχεται το τέλος του κόσμου. Κάποιο άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον (ίσως κάποιος γείτονας, κλπ) που σας ωθεί στα άκρα, σήμερα είναι η μέρα για να το στείλετε επιτέλους από κει που ήρθε ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να αποδεσμευτείτε εντελώς από καταστάσεις του παρελθόντος που σας κρατούσαν στάσιμους, να οραματιστείτε αυτά που επιθυμείτε και κυρίως να εκτιμήσετε αυτά για τα οποία με πολύ κόπο έχετε καταφέρει ως τώρα. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες και χάνετε την ουσία! Κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον δεν έχει και τόσο αγνές προθέσεις και αισθήματα, οπότε έχετε το νου σας και μη βιάζεστε να ενθουσιαστείτε από το υποτιθέμενο ενδιαφέρον που δείχνει για εσάς.

ΛΕΩΝ

Η ατονία που νιώθετε το τελευταίο διάστημα σήμερα θα κορυφωθεί, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας ιδιαίτερα αν είναι πνευματική. Κάντε κάποια διαλύματα, ασχοληθείτε και με άλλες δραστηριότητες, και μη νιώθετε ενοχές που ο οργανισμός σας ειδοποιεί πως έχει ανάγκη από ξεκούραση. Μια μικρή απογοήτευση στον τομέα της εργασίας, μην την αφήσετε να σας τσακίσει τα φτερά, γιατί μπορεί τελικά να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όπως τα φαντάζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αποκάλυψη σχετικά με ένα ψέμα κάποιου κοντινού σας ατόμου θα σας κάνει έξαλλους σε σημείο να μην θέλετε να το ξαναδείτε. Από τη μια απαιτείτε από τους γύρω σας να είναι ειλικρινείς κι από την άλλη όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας μετανιώνει κανείς την ώρα και τη στιγμή. Μην τρομοκρατείτε συνεχώς τους άλλους όταν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει, για να μπορούν κι αυτοί με τη σειρά τους να σας ανοίγονται ελεύθερα.

ΖΥΓΟΣ

Ακατάλληλη μέρα για να πάρετε θέση σε οικογενειακές υποθέσεις του συντρόφου σας και αν σας ζητηθεί, προτιμείστε να κρατήσετε ουδέτερη στάση. Μη μπείτε στον κόπο να κάνετε το διαιτητή, γιατί ούτε θα καταφέρετε να κατευνάσετε τα πνεύματα και κατά πάσα πιθανότητα θα βρείτε και τον μπελά σας… Περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και μην κάνετε αγορές μόνο για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Ειδικά σήμερα, ότι αγοράσετε κατά πάσα πιθανότητα δε θα το χρησιμοποιήσετε ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξαφνικές μετακινήσεις που θα προκύψουν σε σχέση με την υγεία ενός συγγενικού σας προσώπου και κάποια απρόσμενα έξοδα θα σας προκαλέσουν κάποια σύγχυση, οπότε έχετε το νου σας και μην αρπάζετε τους άλλους από τα μούτρα ενώ θα προσπαθούν να σας βοηθήσουν. Προσέξτε πως θα φερθείτε και τι θα πείτε, γιατί η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια λάθος συνεννόηση κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σας βάλει εσάς τους Τοξότες σε διαδικασίες άσκοπες και κουραστικές. Κι επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, φροντίστε να κάνετε ξεκάθαρη τη θέση σας από την αρχή και μην έχετε την εντύπωση πως είναι όλα αυτονόητα. Με τη Σελήνη στον Κριό ιδανική μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο, οπότε μη χάνετε ευκαιρία και επιδιώξτε να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα ώστε να ξελαμπικάρετε κι εσείς λιγάκι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον θα έχει αρκετή αγωνία για ένα προσωπικό του ζήτημα, οπότε επιστρατεύστε όλη σας τη θετική ενέργεια και το χιούμορ, ώστε να του δώσετε κουράγιο και να το βοηθήσετε να δει πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Από την άλλη, μπορείτε να μοιραστείτε κι εσείς τα δικά σας άγχη και να είναι αμφίδρομη η συμπαράσταση. Αν έχετε αγωνία για το μέλλον της σχέσης σας, σήμερα είναι ιδανική στιγμή ώστε να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση με το σύντροφό σας και να πάψετε να ζείτε μες την ανασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα όλη την ώρα με το σύντροφό σας και προσπαθήστε να επικεντρωθείτε και σε πιο απλά και καθημερινά πράγματα. Με το να σκέφτεστε συνέχεια αυτά που σας απασχολούν, χάνετε όλη σας την ενέργεια και δεν αφήνετε περιθώρια να ελαφρύνει κι η διάθεση του άλλου. Αν αισθάνεστε πως είστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση, μην περιμένετε να βρείτε απαντήσεις από τους φίλους σας σχετικά με την απόφαση που θα πρέπει να πάρετε..

ΙΧΘΥΣ

Ορισμένες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε σχετικά με τα οικονομικά σας αναβάλετέ το για κάποια άλλη στιγμή και κυρίως μην επηρεαστείτε από γνώμες τρίτων, καθώς μόνο εσείς γνωρίζετε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες και κανείς άλλος. Δεχτείτε κάποιες συμβουλές, αλλά η τελική απόφαση θα πρέπει να είναι δική σας. ‘Ένα ευχάριστο γεγονός θα είναι η αφορμή για να βρεθείτε και να το γιορτάσετε παρέα με αγαπημένους σας φίλους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ