2014-09-11 11:09:08
Φωτογραφία για Νέες αποκαλύψεις για τον πρώην δημοτικό υπάλληλο με το πλαστό πτυχίο
Την ώρα που κάποια στελέχη της ΔΗΜΑΡ επιμένουν να στηρίζουν τον πρώην δημοτικό υπάλληλο Κορυδαλλού, μιλώντας... για ανθρωποφαγία, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον βίο και την πολιτεία του συγκεκριμένου υπαλλήλου στο “πτωχό δημόσιο”, όπως το αποκαλούσε ο ίδιος στην ταυτότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και μπορεί οι διοικητικοί μηχανισμοί του δήμου Κορυδαλλού αλλά και πολλών άλλων δήμων της Ελλάδας να αδυνατούσαν να εντοπίσουν τα πλαστά πτυχία των υπαλλήλων τους ή να έκαναν τα στραβά μάτια, την ίδια στιγμή αποδεικνύεται περίτρανα πως και η Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης είναι “γίγαντας εν υπνώσει” με αργά ή καθόλου αντανακλαστικά. Επί της ουσίας, ένας καθηγητής με πλαστό πτυχίο δίδασκε τους επίδοξους δημοσίους υπαλλήλους πώς θα είναι καλοί υπάλληλοι!

Τα κατορθώματα όμως του πρώην υπαλλήλου του δήμου Κορυδαλλού -ΠΕ Διοικητικού, παρακαλώ- δε σταματούν εδώ
. Ενώ ο ίδιος θα έπρεπε να βρίσκεται στο γραφείο του και να ασκεί τα όποια καθήκοντα του είχαν ανατεθεί, σύμφωνα με την ειδικότητά του και πάντα σύμφωνα με το πλαστό πτυχίο που είχε προσκομίσει, ο ίδιος φέρεται να συνεργαζόταν με μεγάλο εκδοτικό οίκο της Αθήνας, που ειδικεύεται στην έκδοση σχολικών βοηθημάτων. Σύμφωνα με συγκεκριμένες καταγγελίες, ο εν λόγω πρώην δημοτικός υπάλληλος ασκούσε τα καθήκοντα υπευθύνου εκδόσεων στον εκδοτικό οίκο, του οποίου τα γραφεία βρίσκονται στα Εξάρχεια και μάλιστα σε ώρες που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στο γραφείο του στον δήμο. Ήταν η περίοδος που η σύζυγός του, βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, εγκατέλειπε τη συζυγική εστία για να πάει να εγκατασταθεί στο Στρασβούργο, προκειμένου να υπηρετήσει στο Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αρμοδιότητες Τύπου, Επικοινωνίας και Πολιτισμού, όπως δηλώνει και η ίδια στο βιογραφικό της. Αυτό πιθανά σημαίνει ότι ο πρώην δημοτικός υπάλληλος δεν προσερχόταν στην εργασία του στον δήμο Κορυδαλλού και δεν τηρούσε το δηλωθέν ωράριό του, ενώ πληρωνόταν κανονικά τον μισθό του και, αφετέρου, κάποιοι τον κάλυπταν ώστε να ασκεί ανενόχλητος τα παράλληλα καθήκοντά του.

Η εισαγγελική έρευνα, επομένως, θα πρέπει να στραφεί και προς αυτή την κατεύθυνση. Και μπορεί η κα Γιαννακάκη να δηλώνει γραπτώς πως δε γνώριζε την ύπαρξη του πλαστού πτυχίου του συζύγου της, δε γνώριζε όμως ούτε την παράλληλη απασχόλησή του στον εκδοτικό οίκο;

Τίποτε όμως δε φαίνεται να σταματούσε τον συνταξιούχο πλέον δημοτικό υπάλληλο. Ο ίδιος εμφανιζόταν συχνά άλλοτε ως καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και άλλοτε ως επιστημονικός συνεργάτης στο ίδιο πανεπιστήμιο, ενώ σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 15 Ιουνίου 2008 δήλωνε επιστημονικός υπεύθυνος (!) του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου του δήμου Κορυδαλλού και δίδασκε “Εισαγωγή στην ψυχανάλυση”! Σε ερώτηση της δημοσιογράφου της εφημερίδας για το τι θα αποκόμιζαν οι μαθητές από το σεμινάριό του, ο πρώην δημοτικός υπάλληλος με το πλαστό πτυχίο δήλωνε: “Το ένα είναι να πληροφορηθούν, σε συνειδητό επίπεδο, για την ψυχανάλυση. Το άλλο, ασυνείδητα, να πάρουν απαντήσεις σε δικά τους ζητήματα”.

Παράλληλα, δίδασκε, ως συνεργαζόμενος εκπαιδευτής ιδιωτικών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης, υπαλλήλους άλλων δήμων και μάλιστα στα αντικείμενα του πλαστού πτυχίου του, όπως “Εξεύρεση οικονομικών πόρων για πολιτιστικές εκδηλώσεις”. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βεβαιώσεις αυτές με την υπογραφή του συγκεκριμένου υπαλλήλου τηρούνται στους ατομικούς φακέλους των δημοτικών υπαλλήλων και αποτελούν κριτήριο για την επιλογή τους ως προϊσταμένων και διευθυντών από τα υπηρεσιακά συμβούλια.

Με την ευκολία όμως που δίδασκε ψυχανάλυση στους δημότες Κορυδαλλού, με την ίδια ευκολία τούς προωθούσε τις αδιάθετες πατάτες των παραγωγών (!)
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ