2014-09-11 19:53:18
Φωτογραφία για ΚΟΚΕ : ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ, ΑΛΛΑ...
Στην τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά της η Ατλέτικο Μαδρίτης να επαναλάβει την περυσινή εκπληκτική της πορεία, που της χάρισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ισπανίας, φτάνοντας παράλληλα μέχρι τον τελικό του Champions League, αναφέρθηκε ο Κόκε.

Ο διεθνής Ισπανός μέσος της προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξη, η οποία παίζει μέσω του προφίλ των «ροχιμπλάνκος» στο facebook και μίλησε για πολλά Ο Κόκε αρχικά αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τη Ρεάλ κάνοντας λόγο για υπερηφάνεια να φοράει κάποιος ποδοσφαιριστής την φανέλα της Ατλέτικο.

Επίσης, εστίασε στο γεγονός ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του θα υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να επαναλάβουν μια σεζόν σαν την περυσινή:

«Ως ποδοσφαιριστής ζω με μεγάλο πάθος τα ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι που συμβαίνει από πολύ μικρή ηλικία. Αποτελεί υπερηφάνεια να φοράς τη φανέλα της Ατλέτικο, ειδικά όταν αυτό αφορά ένα ντέρμπι της Μαδρίτης. Σε κάνει να δίνεις τα πάντα, να πολεμάς για τη φανέλα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κόκε, για να προσθέσει:


«Η αλήθεια είναι πως ήταν συμπαίκτες μας που είχαν σημαντικό ρόλο μέσα στην ομάδα. Ήρθαν, όμως, πολλοί νέοι με μεγάλη όρεξη και φιλοδοξίες, αλλά και «πείνα» για να κατακτήσουν τίτλους.

Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει το Σούπερ Κύπελλο της Ισπανίας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο δυνατά, ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε στους στόχους μας. Πάντως, πρέπει να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα».

Παράλληλα, ο 22χρονος χαφ της Ατλέτικο Μαδρίτης στάθηκε στην φετινή τεράστια πρόκληση της ομάδας του να επαναλάβουν την περυσινή εκπληκτική τους πορεία:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επαναλάβουμε φέτος μια πορεία ανάλογη με εκείνη που κάναμε πέρσι. Έχουμε, όμως, τη φιλοδοξία για να μπορέσουμε να αποδειχθούμε ικανοί για τη συγκεκριμένη πρόκληση, ώστε να την κάνουμε πραγματικότητα.

Προχωράγαμε παιχνίδι με το παιχνίδι, κοιτώντας το κάθε ματς ξεχωριστά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ