2014-09-11 22:30:22
Φωτογραφία για Άδωνις Γεωργιάδης: Θέλω τον Κώστα Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Δεν μάσησε τα λόγια του για άλλη μία φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης και δήλωσε ξεκάθαρα πως θα ήθελε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1, ο πρώην υπουργός δήλωσε πως για τον ίδιο ο Κώστας Καραμανλής θα ήταν η ιδανική επιλογή σημειώνοντας πως κανείς στη Νέα Δημοκρατγία δεν θα ήταν δυσαρεστημένος με μία τέτοια υποψηφιότητα.

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η κυβέρνηση θα φτάσει στην προεδρική εκλογή εκφράζοντας την πεποίθση πως όλοι θα αναλάβουν την ευθύνη τους.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κυβέρνηση, τον ΕΝΦΙΑ, λέγοντας πως κανείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ούτε ο Αυγενάκης ούτε και η Άννα Καραμανλή είχαν πει πως θα καταψηφίσουν την τροπολογία για τις αλλαγές στον φόρο ακινήτων.

Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε αναγκαίο κακό τον ΕΝΦΙΑ, σημειώνοντας πως υπό τις παρούσες δημοσιονομικές συνθήκες είναι ότι πιο σωστό μπορούσε να γίνει. Φυσικά, προκαλεί αίσθηση η απλοποίηση του γεγονότος πως κάποιοι πολίτες δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ.

Και για αυτό ο κ. Γεωργιάδης είχε τη λύση λέγοντας πως “Όποιος δεν έχει, δεν θα πληρώσει. Θα γίνει το χρέος του ληξιπρόθεσμο και θα κάνει ρύθμιση. Υπάρχουν δυνατότητες και για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν”, ενώ έστειλε και τα καρφιά του στον Γιάννη Στουρνάρα λέγοντας πως “ήταν βιαστική η διαχείρισή του”.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ