2014-09-11 22:54:38
Φωτογραφία για ΣΙΜΕΟΝΕ : ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΝΑΠΟΛΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ!
Ο Ντιέγο Σιμεόνε προσδιόρισε την Ατλέτικο ως... ομάδα του λαού και παραλλήλισε την προσπάθεια της με εκείνη της Νάπολι της εποχής του Μαραντόνα που πάλευε... «με τα μεγαθήρια».

Ο προπονητής της Ατλέτικο μαδρίτης προτιμά να μην ανοίγει το στόμα του συχνά. Οταν όμως το κάνει, φροντίζει να τροφοδοτεί με... καλές ατάκες.

Τούτη τη φορά το έκανε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Clarin» της πατρίδας του. Μιλώντας εκεί έσπευσε να παραλληλίσει την δική του Ατλέτικο με την Νάπολι της εποχής του Ντιέγκο Μαραντόνα, τότε δηλαδή που οι Παρτενοπέι έπαιρναν τίτλους, καλή ώρα όπως κάνει τώρα η δική του ομάδα.

«Εμείς είμαστε ομάδα του λαού. Γι αυτό ο κόσμος μας πλησιάζει και μας υποστηρίζει. Ακόμα και οι ουδέτεροι. Το κοινό ταυτίζεται με την προσπάθεια, την αυτοθυσία, τη δυσκολία που έχουμε στο να ανταγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο. Κάπως έτσι συνέβαινε και με τη Νάπολι του Μαραντόνα που πάλευε κόντρα στην Ιντερ, τη Μίλαν και τη Γιουβέντους. Αυτό που κάνουμε και εμείς με τη Ρεάλ και τη Μπαρτσελόνα!», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aγαπημένη παρέα στην Καβάλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aγαπημένη παρέα στην Καβάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ