2014-09-12 08:53:19
Φωτογραφία για ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΜΙΤΣΕΛ
Σχέδια, αλλά και εναλλακτικά πλάνα για τις απουσίες που πιθανώς να υπάρξουν έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ για τους αγώνες με ΟΦΗ το Σάββατο και Ατλέτικο την Τρίτη.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και με το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την προσεχή Τρίτη να βρίσκεται στο… φόντο.

Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει τα πλάνα του και για τα δύο αυτά παιχνίδια έχοντας μάλιστα και εναλλακτικά πλάνα... δράσης, αφού υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών. Στον αγώνα του πρωταθλήματος όλα δείχνουν πως πέραν του Μανιάτη (που έχει πλέον βάσιμες ελπίδες να προλάβει την πρεμιέρα των ομίλων) θα υπάρχουν άλλες δύο απουσίες. Πρόκειται για τον Μποτία, που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον μηρό, αλλά και τον Εντινγκά, ο οποίος επιστρέφοντας σήμερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Κονγκό δεν θα έχει προπονήσεις στα πόδια του. Τη θέση του Ισπανού στόπερ, που λογικά προλαβαίνει το ματς με τους «ροχιμπλάνκος», διεκδικούν οι Αυλωνίτης και Σιόβας, με τον δεύτερο να έχει μειονέκτημα την απραξία ενάμιση μήνα.


Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ελλείψει Μανιάτη και Εντινγκά, ο Μιλιβόγεβιτς αναπόφευκτα θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έχοντας στο πλευρό του στη μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα τους Κασάμι και Τσόρι, όπως έχουμε αναφέρει ξανά. Για το ματς με την Ατλέτικο όλα θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή ή όχι του Μανιάτη. Αν δεν είναι διαθέσιμος, το πιθανότερο είναι να ενισχυθεί το κέντρο με Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι, με τον Τσόρι στα άκρα.

Στο παιχνίδι της Τρίτης όλα δείχνουν πως Μαζουακού, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ και Μποτία θα είναι η τετράδα της άμυνας, ο Αφελάι θα βρίσκεται αριστερά, ενώ ερωτηματικό παραμένει η θέση του σέντερ φορ.

Πάντως στο Λιμάνι αποφεύγουν από τώρα να αναφέρονται καν στην Ατλέτικο, καθώς προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ και δεν θέλουν δεύτερη συνεχή απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και δη μέσα στο Καραϊσκάκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 19:30 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ